IZAZOVNA ELEGANCIJA

Savršena modna usklađenost najljepšeg holivudskog para

08.12.2015 u 10:18

Bionic
Reading

Najslađi holivudski par Channing Tatum i supruga Jenna Dewan očarali su sve na premijeri filma 'The Hateful Eight' u Los Angelesu

Slavnog glumca Channinga Tatuma prije nekoliko godina časopis People proglasio je najseksi muškarcem na svijetu. S time se sigurno slažu mnogobrojne obožavateljice, ali on je vjeran svojoj prelijepoj supruzi Jenni.

Ovaj nerazdvojni par koristi svaki trenutak da bude zajedno otkako se upoznao na snimanju filma, a zgodna je supruga zvijezdi 'The Hateful Eight' ukrala trenutak na crvenom tepihu u zavodljivoj haljini.

Večernja kreacija s potpisom Marchesa isticala joj je vitku liniju. Uz prozirni materijal sirena-kroj prštao je seksipilom zahvaljujući tankim trakicama i sloju čipke koji nazirao ispod. Glumica je ispod haljine nosila štikle Giuseppe Zanotti te rado pozirala i u zagrljaju supruga.

Zgodni se glumac nije odvajao od supruge osim za fotografiranje na crvenom tepihu, a Jenna je otkrila kako se za važna događanja uređuje bez supruga jer mu to predugo traje.

'Njoj treba previše vremena da se uredi, a ja radije čekam i odmaram se. Ona se samo pojavi na vratima i izgleda ovako predivno', otkrio je Channing.