dobar izbor

Savršen spoj udobnosti i stila koji će se još dugo nositi: Ovog proljeća itekako se isplati uložiti u ovaj model sandala

12.05.2022 u 11:29

Bionic
Reading

Ovog proljeća u ormaru se itekako isplati imati barem jedan par slingback sandala. Jedan od razloga za to je njihova nevjerojatna udobnost i istaknuta elegancija. No, tu je još jedan element – ove cipele će se nositi i u prvim danima jeseni

Ovo proljeće obilježavaju snažni kontrasti, a dokazuje to i povratak dva suprotstavljena trenda – sandala s platformom i slingback sandala.

Elegantni slingback modeli stižu ravno iz 1950-ih, a karakterizira ih tanki remen koji ide preko pete, ali i mikro peta. Iako su gotovo stalno prisutni na modnoj sceni, ovi profinjeni i vrlo chic modeli ove sezone dobivaju vjetar u leđa, a posebno su se istaknuli tijekom predstavljanja kolekcija proljeće/ljeto 2022. na revijama brendova Miu Miu i Prade.

Trend koji će vladavinu nastaviti i u jesen

Chic modeli slingback sandala nosit ćemo znatno dulje nakon ljeta, a s početkom jeseni bit će jedan od neizostavnih modnih komada. Potvrđuje to i Chanelova kolekcija za jesen i zimu 2022./2023. koji su ovaj model vrlo uspješno spojili s omiljenom tkaninom ove mone kuće, tvidom.

U kakav par slingback sandala se isplati uložiti?

Budući da im je glavna prednost ta da ne zanemaruju ni udobnost ni stil, slingback sandale su jedan od najvažnijih modela cipela za proljeće. No, kakve odabrati? Ponuda je šarolika, a modeli u koje se uvijek isplati uložiti su oni u neutralnim bojama koji unose pravu dozu chica i retra u svaki stajlinga. Među modelima koji doista zapinju za oko su Miu Miu sandale prekrivene gliterom, Gucci s istaknutim logotipom, ali i vječni klasici s potpisom brendova kao što su Totême , Lanvin , Maje i & Other Stories.

  • +9
Slingback sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije