top izbor

Tako romantične i neodoljive: Baš svi žele haljine u stilu Bridgertona, a ovi modeli su među najljepšima

29.04.2022 u 10:56

Bionic
Reading

'Bridgerton' je osvojio je brojne ljubitelje serija, a sada osvaja i modne ormare. Haljine u Bridgerton stilu savršeno su romantične i tako ženstvene. Bacite oko na ove modele savršene za proljetne i ljetne dane i osjećate se poput prave vojvotkinje stila, bilo za vrijeme ležernog dnevnog izlaska ili romantične večere

Htjeli to priznati ili ne, ali svi barem malo žudimo na kratko poživjeti Bridgerton fantaziju – prekrasne haljine, ekstravagantni balovi, zgodni vikonti, vojvode i prinčevi sasvim su dovoljni razlozi.

Svatko tko je pogledao barem jednu epizodu Bridgertona zna da osim romantike, drame i sjajne glumačke ekipe, velik dio zabave u gledanju Netflixove hit serije se krije i u nevjerojatnoj garderobi glumaca.

Kostimografkinja serije Ellen Mirojnick kreativno je prikazala svoju verziju mode 19. stoljeća, i mnoge navela da beskrajno romantične i ženstvene haljine požele i u vlastitom ormaru.

Lepršave haljine visokog struka, suptilno naglašeni dekoltei, prekrasne boje i uzorci i neodoljivi puf rukavi – Bridgerton stil u kratkom roku je postao mainstreamom. Prekrasne i ženstvene, haljine Bridgerton stila prava su modna poslastica za tople dane pred nama, a pokušati odoljeti i nabaviti samo jedan primjerak bit će poseban izazov.

  • +10
Haljine u stilu Bridgertona Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije