NEOČEKIVANA MODNA ODVAŽNOST

Savršen proljetni stajling: Melania Trump briljira u izdanju kakvo još nismo vidjeli

24.03.2018 u 21:44

Bionic
Reading

Na Međunarodnoj dodjeli nagrada za žene odlikovane za hrabrost koje se odvilo u Državnom tajništu SAD-a Melania Trump je još jednom morala prikriti svoje emocije ,nakon što se u javnosti odvija skandal zbog optužbi kako ju je predsjednik Donald Trump tijekom trudnoće varao s dvije žene, no unatoč namještenom osmjehu, prva dama se može pohvaliti besprijekornim stajlingom

Tijekom uručenja međunarodnih nagrada za hrabrost koje su dodijeljene ratnim volonterkama i humanitarkama Melania Trump nije skidala namješteni osmijeh s lica, i to samo dan nakon što se Playboyeva zečica, Karen McDougal, javno ispričala Melaniji zbog toga što je spavala s njezinim suprugom.

47-godišnja prva dama možda nije djelovala sretno zbog zaredanih prevara američkog predsjednika u vrijeme kada je bila trudna sa sinom Barronom, no jedno je sigurno, njezin proljenti stajling svih je oborio s nogu. Lijepa Slovenka zablistala je u nježnoružičastom odijelu s potpisom modne kuće Emilio Pucci, čija je cijena vrtoglavih 25.380 kuna ($4.220).

Savršeno isfenirana i našminkana Melania uskladila je dizajnersko odijelo i hlače s jarko žutom majicom koja je, baš kao i ružičasta, netipičan odabir za prvu damu. Izgleda kako je lijepa Melania suprugove mrlje iz prošlosti odlučila zamaskirati uzornim vladanjem, osmijesima i još boljim modnim kombinacijama.

  • +25
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elegantan stajling ljepotica je upotpunila bež štiklama s potpisom omiljenog joj dizajnera, Christiana Louboutina, koje odlično pristaju uz ovu 'colorblock' tematiku. Kao i obično, bivša manekenka držala se minimalizma kada su modni dodaci u pitanju pa je i ovog puta preskočila nakit.

Melania je u svom obraćanju ženama izjavila kako je 'hrabrost ono što razlikuje heroje od ostalih ljudi', dodavši kako je hrabrost kvaliteta koja je svijetu najpotrebnija te kako se najčešće teško nalazi.

Lijepa prva dama zatim je uručila nagrade desetorici odabranih žena, a nakon ceremonije čekao ju je susret s dvije sestre koje su ju posjetile u Bijeloj kući. Natalie i njezina mlađa sestra Celia doputovale su iz Clarksburga kako bi za prvu damu ispekle kolače.

Susret s djevojčicama ujedno je i prvi put da se Melania iskreno radovala pred kamerama nakon što su skandali vezani uz preljub Donalda Trumpa izašli u javnost.

Karen McDougal Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dan ranije, Karen McDougal se u televizijskom intervjuu za CNN ispričala Melaniji za 10-omjesečnu aferu koju je imala s predsjednikom Trumpom, rekavši kako sada zna da je to što je učinila pogrešno i kako joj je uistinu žao za sve.

'Znam da je to što sam učinila pogrešno, no u to vrijeme sam bila drugačija djevojka, znate, zabavljala sam se. Bila sam dio Playboya', izjavila je McDougal, dodajući kako se trudila uživati u životu koliko je mogla i kako su ona i Trump imali stvarne emocije jedno prema drugome.

'Što drugo reći osim oprosti? Žao mi je. Ne bih željela da se to meni dogodi', zaključila je McDougal.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN