ZIMSKA IDILA

Pozdrav iz Bijele kuće: Širok, gotovo nestvaran osmijeh na licu Melanije Trump

23.03.2018 u 15:50

Bionic
Reading

Prva dana Amerike objavila je u četvrtak na svom Twitteru fotografiju snijegom prekrivenog dvorišta Bijele kuće, no pažnju javnosti privukla je jednom znatno rjeđom pojavom zabilježenoj na istoj fotografiji - na njoj stoji uz svoga supruga Donalda, pri čemu su im lica razvučena u širok, gotovo nestvaran osmijeh

Nasmiješeni, i reklo bi se sretan par, pozira na Trumanovom balkonu Bijele kuće s kojega pogled puca na svježim snijegom prekriveni travnjak. Nije Melania imala potrebu posebno se osvrtati niti na jednu od pojava, te je svojim pratiteljima uputila tek pozdrav iz Bijele kuće.

Zanimljivo je da ovi pozdravi stižu u istom tjednu kada je časopis People objavio priču izvora bliskog prvoj dami, koji tvrdi da joj se život pretvorio u tornado otkako je Donald Trump stupio na dužnost predsjednika SAD-a.

Prema pisanju Peopla, Melania je prestala skrivati bijes zbog neprestanih kontroverzi koje su se nanizale u Bijeloj kući, vezane uz njezinog muža i predsjednika SAD-a.

'Sve ono što nije željela da se dogodi, sada se događa. Doslovce su postali poput Kardashiana: red skandala, red razvoda i naslovnica.', rekao je izvor blizak prvoj dami i otkrio kako Melania samo gleda što se sve događa oko nje i diže ruke od svega.

Melania se znatno rjeđe od svog supruga obraća putem društvenih medija, a u njezinim obraćanjima nedostaje bombastičnosti kakvu možemo vidjeti kod njega. Tu i tamo zna podijeliti njihovu zajedničku fotografiju ili videozapis sa službenih događanja, a posljednji put prizor nasmiješenog prvog para SAD-a imali smo prilike vidjeti u prosincu na službenoj božićnoj fotografiji.

Možda je Melania stvarno opčinjena snijegom, obzirom da je i dan ranije objavila fotografiju snijegom zametene Bijele kuće, uz koju je napisala samo 'Snježni dan'. Tom prirodnom pojavom očito je fasciniran i Donald Trump pa je u zgusnutom rasporedu pronašao vremena pridružiti se supruzi na Trumanovom balkonu.

Široke osmjehe na njihovim licima pripisat ćemo novostečenoj spoznaji da ipak imaju nešto čemu se mogu zajedno radovati.

  • +30
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia