VIŠE NIŠTA NE KRIJE

Poput ptice u zlatnom kavezu: Melania Trump nesretna je zbog života kojeg nije birala

22.03.2018 u 11:06

Bionic
Reading

Iako možda mnogi tako ne misle, no aktualna prva dama Amerike nikada nije željela živjeti ovakav život - pod povećalom javnosti, bez prava na privatnost, no Melania Trump ne krije koliko je nesretna zbog svega što joj se izdogađalo posljednjih 14 mjeseci

Melania Trump je bijesna i to više ne krije. Njezin život preokrenuo se za 180 stupnjeva, i posljednjih 14 mjeseci, otkada je na svečanoj inauguraciji njezin suprug Donald Trump i službeno postao američki predsjednik, pretvorio se u pravi razorni tornado.

Sve je to za People otkrio izvor blizak prvoj dami, uz riječi: 'Sve ono što nije željela da se dogodi, sada se događa. Doslovce su postali poput Kardashiana: red skandala, red razvoda i naslovnica.'

  • +30
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvo su se tijekom predsjedničke kampanje medijima proširili njegovi sekstički ispadi prema ženama, koje su ga potom optužile za seksualno zlostavljanje, potom je provedena istraga je li se Rusija uplitala u izbore, porno glumice Karen McDougal i Stormy Daniels pohvalile su se da je s njima imao izvanbračnu aferu, a sada je u novinama završio i njegov najstariji sin Donald Trump Jr., koji se zbog afere s Aubrey O'Day rastaje od supruge Vanesse.

U cijelom tom nastalom kaosu, jedino što Melania želi, život je kakav je imala prije ulaska u Bijelu kuću. Još u rujnu 2015. godine, u velikom intervjuu otkrila je kako u slobodno vrijeme voli igrati tenis, vježbati pilates i čitati časopise. A u svemu tome uživa kada nema obaveza oko, danas 11-godišnjeg, sina Barrona, s kojim je uvijek rado pisala domaće zadaće i odlazila na izvanškolske aktivnosti.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je uživala u prijašnjem životu, potvrdio je još jedan izvor blizak Melaniji Trump. 'Tada je mogla raditi što god je htjela i biti okružena obitelji koliko god je to željela.' Te 'dane slobode' rado je provodila na njihovom imanju Mar-a-Lago na Floridi, uživajući u spa tretmanima, dobrom shoppingu i večerama s obitelji.

'Prije dvije godine nitko nije obraćao pažnju što ona radi, gdje se i u čemu pojavljuje. Sada je to tornado 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu i ona to mrzi.' Izvor je rekao kako je prva dama izrazito introvertirana osoba koja ima svoje navike kojih se želi držati.

Tako je i u njihovu domu u Bedminsteru, imala odvojenu spavaću sobu od supruga, jer je željela svoju privatnost, a kako je otkrio Michael Wolff, autor knjige 'Fire and Fury: Inside the Trump White House', tako se nastavilo i u Bijeloj kući.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

'Ona je netko tko voli rutinu - rani odlazak u krevet, rano buđenje, uljepšavanje... dok je, s druge strane, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, ispred televizora i kompjutera. Totalna su suprotnost, stoga ovakav način života njoj niti najmanje ne odgovara.'

A iako, zbog svoje titule prve dame, ipak prati supruga na većini važnijih događanja, te se trudi biti nasmijana i pristupačna, u tim se trenucima ipak ne osjeća najbolje. 'Jednostavno nema puno toga za reći. Nije tip osobe koji voli pričati s nepoznatim ljudima, na službenim večerama sa čelnicima.'