ANGELINA JOLIE

Baš poput crnih, i bijele su haljine modni klasik, savršene za vruće ljetne dane, ali i noći

21.07.2022 u 08:56

Bionic
Reading

Ako niste ljubiteljica cvjetnih, točkastih ili animal uzoraka i više se držite modnog minimalizma, onda u svojem ormaru, osim crne, morate imati bijelu haljinu

Ovaj ljetni komad, osobito ako je načinjen od prirodne tkanine poput lana ili pamuka, savršen je za visoke temperature, a osim što ima praktičnu crtu, sjajno izgleda.

Bijela boja odbija Sunčevu svjetlost, a dobro je poznato i to da ta (ne)boja ide uz apsolutno sve što imate u ormaru, pa nema mučnih razmišljanja oko modnih kombinacija za neku prigodu.

Stoga je, ako razmišljate o tome što ponijeti na ljetovanje, obavezno uvrstite na popis garderobe.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Upravo se u takvoj kreaciji u bijeloj boji prošetala i Angelina Jolie, poznata po svojim vrhunskim kombinacijama koje uključuju modne klasike, među kojima je i bijela haljina.

  • +19
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Slavna glumica poznata po svojem humanitarnom radu posjetila je muzej u Vatikanu u društvu kćeri Zahare, a divna midaxi haljina bez rukava i s naglašenim strukom, koju je nosila za tu prigodu, odlično joj je pristajala.

Angelina se odlučila za elegantnu haljinu koju je upotpunila kratkim bolerom od prozračne bež tkanine i efektnim natikačama s potpisom Valentina, modne kuće čije komade rado i često nosi. Točka na 'i' ovog sjajnog dnevnog looka bili su neodoljiva minijaturna torbica i sunčane naočale.