FASHION GURU

Sanju Musić Milanović već smo vidjeli u kožnom, rokerskom izdanju, ali neka. Dobro joj stoji

  • 08.02.2024 u 15:46

  • Bionic
    Reading

    Premijera domaćeg filma privukla je i bračni par Milanović. Njegov modni izričaj toliko je jednoličan da mi ga nije ni zanimljivo komentirati. Sva sreća da se ponekad uz njega na ovakvim društvenim događajima pojavi prva dama

    Nakon što je skuhala klincima ćušpajz, održala predavanje i obavila silinu posla, kao i svaka žena, uspjela se i srediti. Naravno, žene se obično srede u svakoj prilici, a predsjedniku je dovoljno da odjene bijelu košulju i crno odijelo.

    Za filmsku premijeru Sanja se odlučila za casual varijantu, zna ona da su premijere u Hrvatskoj takve, ležerne, bilo da je u pitanju kino ili kazalište.

    Već smo je vidjeli u kožnom izdanju, čak mislim da je nosila baš ovu jaknu, ali neka. Dobro joj stoji. Bojama nije eksperimentirala, već se odlučila za crnu glokn suknju i čizme s niskom petom. Imala je i odličnu frizuru s raspuštenom kosom, prebačenom na jednu stranu.

    Rekao bih da je bila malo u rokerskom điru, ali pristojno i sa stilom.

    • +30
    Premijera filma 'Slatka Simona' Izvor: Pixsell / Autor: MARKO LUKUNIC/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.