top 10

Fashion Guru odabrao: Ovo su najgore odjevene osobe u Hrvatskoj

  • 31.01.2024 u 13:52

  • Bionic
    Reading

    Nakon liste najbolje odjevenih osoba u Hrvatskoj u protekloj godini, napokon je na red došla i lista na kojoj se nitko ne bi htio naći

    10. Izabel Kovačić

    Imam ih nekoliko na ovoj listi za koje mislite da ne bi trebali biti na njoj, a jedna od njih je omiljena žena nogometaša. Siguran sam da ću dobiti komentar - kaj on zna, ovi u Londonu je hvale. Hvale oni i druge žene, pa možete guglati kako izgledaju, a i dovoljno dugo sam živio tamo da znam i njihov ukus u odijevanju. Ne kažem da se gospođa Kovačić baš tako loše odijeva, ali s tim parama može ona puno bolje. Njezine kombinacije su sve brendirane, ali kada ih spojite, ne ispada baš uvijek vrhunski rezultat.

    • +4
    Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

    9. Natalija Prica

    Nisam od trača, više volim pročitati, a mlada i atraktivna Natalija je rekla: 'Uvažavali smo se te dijelili iste političke i društvene vrijednosti.' To je sasvim dovoljno da mogu reći da se bivša misica odijeva kao da je godište pokojnog gradonačelnika. Njezini stajlinzi poput moderne sekretarice i haljine zakopčane kao da je krenula na misu baš su dosadnjakovići.

    • +6
    Natalija Prica Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

    8. Borna Kotromanić

    Nakon izbivanja s ove liste Borna se vratila, sjajna kao i uvijek. Njezinih trikoa smo se nagledali toliko da bi joj i Jane Fonda pozavidjela na kolekciji. Da ne govorim o golišavim izdanjima kada je trebalo ili kada se nisu trebala vidjeti, bilo da je televizija ili šetnja cucaka u pitanju. Borna uvijek želi biti na granici skandala, što je dobro za popularnost, ali ne i za stil.

    • +9
    Borna Kotromanić Izvor: Pixsell / Autor: S. STRUKIC/MATIJA HABLJAK/T.MILETIC/PIXSELL

    7. Lana Jurčević

    Spasio sam se ječmenca i sada mogu staviti novopečenu mamu na top listu. Napravila je modni zaokret u prošloj godini, vjerojatno gledajući modu s TikToka, ali mislim da nije to baš dobro ulovila. Siguran sam da sada ima pametnijeg posla te da će imati dovoljno vremena osmisliti povratnički stajling.

    6. Mirta Šurjak

    Moja kolegica je jednostavno zabetonirana na ovoj listi. Neću puno govoriti o njezinom modnom izričaju jer možete baciti pogled na telku, nego su mi ove godine bile dovoljne prozirne čizmice, tako da sam u prvi mah pomislio da je stavila selotejp na nogu.

    Mirta Šurjak Izvor: Pixsell / Autor: SANJIN STRUKIC/PIXSELL

    5. Tonči Huljić i Petar Grašo

    Sada kada su i familija bilo bi blesavo razdvojiti ih. Za stil gospodina Huljića dovoljno je pogledati njegove fotografije, tako da nije čudno što je na ovoj listi, ali me više čudi da mu koji put gospođa ne sugerira - 'smanji malo, dragi… '. U drugom taboru, Grašinom, obrnuto je - 'dragi, zar nemaš ništa drugo osim bijele košulje i crnog sakoa?'.

    • +7
    Tonči Huljić i Petar Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

    4. Božo Vrećo

    Sigurno će se sada njegovi fanovi pobuniti jer je na listi najlošije odjevenih. Objasnit ću. Ne ulazim u njegov glazbeni izričaj, jer muzika, a ni pjevanje nisu baš moj fah, ali vidim da gospon Vrećo voli nositi haljine. Nemam nikakvog problema s time, dapače, to je njegov muzički performans i ima jako dobrih kreacija, da bih riječ rekao, ali ne bi škodilo da su te haljine malo različite. Tregeri i vreća suknja nisu baš neka luda kreacija. Bilo je nekoliko dobrih momenata i malo drugačijih krojeva, a pretpostavljam da su to te koje je poklonio za maturalnu zabavu, ali ne bi škodilo da nas malo iznenadi promjenom, barem kroja.

    Božo Vrećo Izvor: Pixsell / Autor: MATIJA HABLJAK, JOSIP REGOVIC/PIXSELL

    3. Mila Horvat

    Ona je jedna i jedina, svi znamo za Milu Horvat. Profesionalna je, lijepa, ima figuru za poželjeti, može nositi bilo koju kreaciju, ali ne, uvijek odabere onu ne baš najbolju. Pa kako, zašto? Možda je to jednostavno ne interesira ili voli teatralne kiklje koje nemaju veze s prigodom. Nešto u njezinom modnom izričaju nije postavljeno na dobre noge, a to je šteta.

    Mila Horvat Izvor: Pixsell / Autor: Goran Mehkek

    2. Lidija Bačić

    Bez njezinih crnih potkošulja, uskih haljina, najkraćih minjaka i naglašenih dekoltea ova top lista ne bi bila to. Moram priznati da me u nekoliko navrata ugodno iznenadila svojim stajlingom, ali to ipak nije bilo dovoljno da sklizne niz ovu listu. Lidija mi mora zahvaliti na promociji koju joj radim, a ne bi bilo zgorega da i malo poradi na svojim modnim kombinacijama i izađe iz 'komfora' uske kratke haljine.

    • +15
    Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic /PIXSELL

    1. Tamara Loos

    'Ples sa zvijezdama' uvijek je interesantan, gledaš kako se muče ti poznati sa svoje dvije lijeve noge (takav bih bio i ja), ali nagledali smo se i upitnih stajlinga na voditeljici. Znam da za taj show trebaju prikladne haljine i Šuput je izvan bilo kakve kategorije, ali ono što je nosila Tamara nije baš bilo najbolje izvedeno, a niti za nju. Ako zanemarimo te nesretne kiklje, pa čak i lošu Severininu haljinu s pelenom, konstante rukavice i pandže bile su i više nego dovoljne da dođe na ovu listu, a da ne spominjemo ostale detalje. Sigurno je Tamara mogla utjecati na to kako će izaći pred kamere, ali mislila je da to dobro izgleda. Čisto sumnjam da bi si Mia, Barbara ili neke druge voditeljice dozvolile da nose ovakve stajlinge.

    • +8
    Tamara Loos Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.