UGRABITE NA VRIJEME

Šarmantne haljine s ovim zavodljivim detaljem vladat će gradskim ulicama u mjesecima koji su pred nama

06.05.2021 u 17:38

Bionic
Reading

Haljine su, nije nikakva novost, najpoželjniji modni komad u proljetno-ljetnom razdoblju, a ove su sezone poznati dizajneri i kao i svima pristupačni brendovi, naprosto opsjednuti varijantama koje u prvi plan naglašavaju leđa

Zaljubljenice u modu obožavaju nositi haljine što nimalo ne čudi jer su praktične i ženstvene te nas u jednom potezu rješavaju dvojbi oko katkad mučnih osmišljavanja stajlinga.

Čini se da je duga zima itekako utjecala i na modne trendove jer su se svi već zaželjeli sunca i pokazivanja malo više kože.

Stoga na dno ormara pospremite pulovere i kardigane, jer svi željno iščekujemo toplije mjesece kako bismo mogli prošetati sve one vedre kombinacije o kojima već neko vrijeme maštamo.

  • +12
Haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nakon košulja-haljina i haljina na vezanje, pojavio se još jedan neodoljivi trend koji će ove godine biti u fokusu fashionistica, a riječ je o haljinama otvorenih leđa.

Trend nadahnut 90-ima ponovno je tu i ne planira se tako brzo povući.

Ovakvi odvažni modeli, složit će se svi, vrlo su seksi, chic i glamurozni te sigurno nećete proći nezapaženo ako se odlučite za haljinu koja otkriva leđa.

Dobar je savjet dati prednost haljinama koje su načinjene od prirodnih, prozračnih tkanina poput lana, pamuka, svile...

Poznate modne influcencerice s Instagrama već su se pohvalile svojim primjercima ovih neodoljivih haljina koje fantastično kombiniraju s npr. trendi tenisicama, natikačama, 'ružnim' sandalama, mule natikačama na petu...

Ne zaboravite na praktičnu zaštitu od sunca u vidu trendi slamnatih šešira ili cool šalova u kosi, a stajling začinite npr. retro sunčanim naočalima i veselom torbicom od rafije ili pruća.