prva dama

Sanja Musić Milanović pokazala je još jedan strogo poslovni stajling, ali nije mogla sakriti kako i ona prati trendove

18.03.2022 u 13:51

Bionic
Reading

Šesta konferencija Hrvatski dan debljine okupila je veliki broj stručnjaka iz područja zaštite zdravlja, a ovaj događaj nije propustila ni prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović , liječnica i epidemiologinja HZJZ-a pokazavši još jedan poslovno-elegantni stajling

Prva dama Hrvatske, kada je riječ o modnim kombinacijama za javna pojavljivanja, svaki modni komad pomno bira i usklađuje. Njezinim ormarom dominiraju elegantni i profinjeni komadi, savršeno uklopljeni u poslovni look kakav njeguje u javnosti.

Supruga predsjednika Zorana Milanovića jako dobro zna da njezino pojavljivanje u javnosti uvijek privlači pažnju, a mnogima ne promakne ne odabrana modna kombinacija. Stoga nikada ništa ne prepušta slučaju, stajling uvijek bira u skladu s prigodom te gotovo nikada ne izlaz iz sigurne zone poslovne elegancije.

  • +7
Sanja Musić Milanović Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Takav stajling pokazala je i na održanoj šestoj konferenciji Hrvatski dan debljine, u organizaciji Udruge za prekomjernu težinu. Po struci liječnica, Sanja Musić Milanović posegnula je za nepogrešivom modnom kombinacijom u jednoj od njezinih omiljenih boja, zagasito smeđoj. Smeđe hlače širokih nogavica uparila je s odgovarajućom bluzom, a tamno smeđu kombinaciju razigrala je nekoliko nijansi svjetlijim sakoom klasičnog kroja. Kombinaciju je zaokružila smeđim cipelama špic vrha s ukrasnom kopčom te crvenim ružem koji je već postao njezin svojevrsni zaštitni znak.

Na prvi pogled vrlo klasična i bezvremenska kombinacija otkriva kako predsjednikova supruga ipak pomno prati trendove te ih uspješno spaja s klasičnim i uvijek nosivim komadima. Tako je krojene hlače širokih nogavica i visokog struka, model koji se ove sezone jasno nametnuo kao vodeći trend, spojila s doista bezvremenskim komadom- klasično krojenim sakoom. Također, ova sezona nam na modnu scenu vraća i cipele sa špic vrhom, a upravo takve su zapale za oko i našoj prvoj dami.

Inače, u ormaru Sanje Musić Milanović dominiraju jednostavni i klasični komadi, njezine modne kombinacije prožete su profinjenošću, a nerijetko na službenim putovanjima i pojavljivanjima promovira hrvatski dizajn.