PRVA DAMA HRVATSKE

Ništa ne prepušta slučaju: Sanja Musić Milanović pokazala trendovsko izdanje u hit čizmama i leopard suknji

01.02.2022 u 14:43

Bionic
Reading

Izložbu ‘Kopač’ postavljenu u Meštrovićevom paviljonu svojim dolaskom označili su predsjednik Zoran Milanović i supruga, prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović

Prva dama Hrvatske, kada je riječ o modnim kombinacijama, ništa ne prepušta slučaju pa je tako i na izložbi u Zagrebu plijenila posebnu pozornost u pratnji supruga.

Svoju upućenost u aktualne trendove prvenstveno je dokazala odabirom čizama s glomaznim potplatom, a njima je zaokružila kombinaciju klasične dolčevite i suknje s diskretnim uzorkom leoparda.

  • +10
Predsjednik Milanović u društvu supruge Sanje obišao izložbu 'Kopač' Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Dominaciju crne, poput poznatih ljubiteljica mode, razbila je kaputom strogog, pomalo vojničkoga kroja u toploj kestenjastoj nijansi.

Po struci liječnica, Sanja Musić Milanović poznata je po jednostavnom, ali vrlo elegantnom i profinjenom modnom izričaju. Poput francuske kolegice Brigitte Macron, nerijetko bira haljine A-kroja, kojima je doista nemoguće pogriješiti. Provjerene modne kombinacije obično upotpuni detaljima poput nakita i šešira. Njezin besprijekoran poslovno-elegantni stil uvijek privlači pažnju javnosti, a nerijetko na službenim putovanjima i pojavljivanjima promovira hrvatski dizajn.

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Šoban