PRVA DAMA

Sanja Musić Milanović na promociji knjige: Privlačila je poglede u točkastom izdanju

20.12.2023 u 09:20

Bionic
Reading

Knjiga 'Nesigurni', novinarke i televizijske urednice Ivane Dragičević, predstavljena je u utorak u zagrebačkoj Laubi. Na promociju je stiglo mnoštvo uglednika i poznatih lica, a među njima su bili i predsjednik Republike Zoran Milanović sa suprugom prof.dr.sc. Sanjom Musić Milanović

Novinarka i televizijska urednica Ivana Dragičević predstavila je svoju knjigu 'Nesigurni', a promociji u zagrebačkoj Laubi prisustvovala je i Sanja Musić Milanović te je privlačila pozornost elegantnim stajlingom.

Sjedila je između supruga Zorana Milanovića i zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, a njena efektna košulja nikome nije promakla. Naime nosila je crni model otmjenog visokog ovratnika s efektnim bijelim točkicama, a dojam su pojačali izvučeni lepršavi rukavi nazirući se ispod sivog odijela koje je laskalo njenoj liniji kopčanjem po sredini struka.

Prva dama je u brojnim prigodama pokazala da ima 'nos' za modu te je ovim stajlingom samo potvrdila umijeće stiliziranja kombinacija koje su podjednako sofisticirane, koliko i upečatljivo ženstvene.

Look je upotpunila crvenim ružem, klasikom u kozmetičkoj torbici jer je odličan odabir za sve prigode, dok je kosu nosila raspuštenu, nježno zavijenih vrhova prema van, pa su joj lijepo uokvirili lice.

Prisjetimo se, predsjednički bračni par pojavio se nedavno i na premijeri predstave 'Moji tužni monstrumi' u kazalištu Gavella.

  • +41
Predstavljanje knjige 'Nesigurni' autorice Ivane Dragičević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Knjiga je podnaslovljena kao 'self-help za današnji svijet', s porukom važnosti solidarnosti i društvenih odnosa u vremenu nesigurnosti izazvanih pandemijom, ratovima i klimatskim promjenama, a razgovor autorice, moderatora i gostiju koji su govorili o knjizi iz prvog reda s pažnjom je slušala Sanja Musić Milanović.