FASHION GURU

Sanja Milanović ima više iskustva pa se bolje snalazi od Škorine supruge, koja je odlučila biti Melania, a njezino teatralno mahanje rukom kao da je iz Kolindina udžbenika

  • 09.12.2019 u 13:41

  • Bionic
    Reading

    Na svojim predizbornim skupovima predsjednički kandidati Miroslav Škoro i Zoran Milanović bili su u društvu supruga, a njihovim modnim odabirima pozabavio se naš Fashion Guru

    Borba za nebitan hrvatski tron se zahuktava. Svi bi željeli živjeti kao car, bez ikakvih nuspojava, a u Hrvatskoj to možeš ako si u nekoj stranci ili si 'sretan' pa postaneš predsjednik. Jedino što ti se može dogoditi je da dobiješ kritiku zbog bezveznog laprdanja ili loše haljine. Za sada smo imali prvog gospodina, koji je sigurno doma kuhao i peglao, a sada bi se moglo dogoditi da imamo prve dame, koje, koliko vidim, nisu za kućanske poslove. One neće postati glavna nebitna glava u državi, ali uživat će još više.

    Sanja Milanović već ima iskustva pa onda zna i kako se ponašati, tj. srediti. Mora se priznati, kada pogledaš njezina prijašnja pojavljivanja, uvijek je znala umjereno se srediti. Ništa previše, ali istaknula bi se među ostalima. Ovaj put to je napravila točkastom mašnom, koja je u trendu, i običnom bijelom košuljom. Istina je da se Sanja odijeva daleko bolje od svog muža, a njega stvarno kao da je stil potpuno zaobišao.

    Ništa nije bolji ni njegov konkurent. Škoro isto tako nije baš modno osviješten, dapače kada ga se gleda kroz prizmu estradnjaka, onda se stvarno loše odijeva, a kao političar još bi i mogao proći.

    Sanja Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

    Naravno da Sanja Milanović ima više iskustva pa se bolje snalazi u ovoj ulozi od Kim Ann, koja je odlučila biti Melania, ali mora shvatiti da smo tu fazu prošli s još uvijek aktualnom predsjednicom. Teatralno mahanje rukama slično je Kolindi, ali ona je ipak predsjednica, a žena kandidata baš mi i ne znači puno, osim kad komentiram to kako je odjevena.

    Kim Ann Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

    Da ne bi slučajno pogriješila, išla je na provjerenu crnu formulu - suknja i bluza te remen u istom materijalu koji joj je malo pobjegao zbog mahanja ljudima u prvom redu. Sve u svemu, ako jedna od njih dvije postane prva dama, sigurno će biti bolje odjevena nego ove do sada.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.