nova ljubav?

Ovo je zgodni Dalmatinac koji je osvojio Sandru Perković

22.09.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Naša uspješna atletičarka odavno je potaknula sumnje da više nije u vezi s trenerom Edisom Elkasevićem te da je u njezin život ušao novi muškarac, a onda je cijelu naciju iznenadila fotografijom na kojoj daje najizravnije signale da je riječ o zgodnom Bračaninu Jerku Matuliću

Posljednjih nekoliko mjeseci Sandra Perković uglavnom se orijentirala na sportske uspjehe i karijeru te je rijetko u medijima progovarala o svom ljubavnom životu. Pritom nije bilo teško primijetiti kako već jako dugo nije u javnosti viđena s Edisom Elkasevićem, pa se počelo šuškati da je prekinula svoju dvogodišnju vezu, koja je ionako bila na klimavim nogama.

Sandri je u odluci oko prekida očito vjetar u leđa bio i zgodni muškarac, s kojim posljednjih dana provodi sve više vremena.

#otvaranjesezoneligeprvaka #zapocetakpobjeda#prvadvaboda#laksejeuzovakvenavijacice💪✌️❤️

A post shared by sonja basic (@bashicheva) on

Radi se o javnosti već poznatom Jerku Matuliću, 27-godišnjem rukometašu rođenom u Supetru na otoku Braču, koji trenutno igra za francuski klub HBC Nantes.

#volimihnajvise#mojifrendaci#mojesve❤️

A post shared by sonja basic (@bashicheva) on

Upravo u gradiću Nantesu trenutno je i Sandra, a stigla je s prijateljicom Sonjom Bašić, kako bi bodrila svog, kako pišu, novog odabranika.

Amour français 👫❤️👫 #Nantes #FrenchLove #MyBooBoo #FullOfLove #SeeYouSoon #HandballLife

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

'Amour français', napisala je naša istaknuta sportašica ispod fotografije na Instagramu, na kojoj se vide bosanskohercegovački rukometaš Senjamin Burić, ali i misteriozni Jerko, i uz to dodala emotikone srca i dva zaljubljena para te hashtagove #FrenchLove, #MyBooBoo, #FullOfLove.

Matulić, naš povremeni reprezentativac koji igra na poziciji desnog krila, već se jednom našao u centru medijske pažnje zbog ljubavnih iskrica.

Evo za PMS

A post shared by Jerko Matulic (@evil_jerko) on

Naime dvije je godine ljubio Splićanku Maju Bajamić, natjecateljicu iz showa 'Hrvatska traži zvijezdu'.

'Ne bih htio komentirati našu vezu, to je nešto samo naše. Istina je da smo dvije godine zajedno i da sam bio u studiju, ali nisu me primijetili jer sam se dobro skrio među navijačima. Naš je dogovor da o tome u javnosti ne govorimo', rekao je prije šest godina za medije Jerko.

Maju, koja se i danas bavi pjevanjem, moglo se prije nekoliko mjeseci vidjeti kao članicu žirija u RTL-ovu talent showu 'Zvijezde'.

New season starts soon and we are ready...to go out😂😂💪 #toush #hbcnantes

A post shared by Jerko Matulic (@evil_jerko) on

Nakon godina pauze šarmantni Dalmatinac očito je u Sandri vidio nešto posebno, a sigurni smo i kako su ih spojili slični interesi, jer se oboje profesionalno bave sportom.

Naša zlatna atletičarka nikada nije izgledala bolje te je zadnjih pola godine ugodno iznenadila svojom istesanom linijom, za koju mnogi tvrde da je za nju zaslužan upravo novi odabranik.

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

'Prehrana mi je jako šarolika, raznovrsna. Mogu reći da jedem sve, ali u određenim granicama. Razvrstala sam namirnice te mislim da je to pravilo broj jedan pri unosu hrane u organizam. Nisam se puno toga odrekla jer slatko nikad nije bilo na mojoj listi, a sve ostalo je ostalo isto', rekla je u svibnju za tportal.