ZVIJEZDA REVIJE

Noge u prvom planu: Sandra Perković zablistala u seksepilnom izdanju

28.11.2017 u 12:21

Bionic
Reading

Zlatna olimpijka Sandra Perković u posljednje vrijeme privlači pozornost svojim atraktivnim izgledom, a na spektakularnoj reviji Aleksandre Dojčinović posebnu pažnju izazvala je pojavom u minijaturnoj haljini

Poput mnogobrojnih poznatih lica, naša proslavljena bacačica diska odlučila je podržati svoju omiljenu dizajnericu i blisku prijateljicu Aleksandru Dojčinović na spektakularnoj reviji održanoj u Modernoj galeriji.

  • +74
Poznati na reviji Aleksandre Dojčinović Izvor: Pixsell / Autor: Tportal montaža

U kreacijama s potpisom Lei Lou Sandra Perković može se ugledati na gotovo svim važnijim događanjima. 'Naravno da kao i svaka žena volim biti dobro odjevena i na tome mogu zahvaliti svojoj prijateljici, dizajnerici Aleksandri Dojčinović koja uvijek napravi pripremne komade što meni odlično stoje, a ja se nadam da ih odlično nosim', svojedobno je izjavila Sandra, a o dizajnerici ima samo riječi hvale. U moru izvrsnih hrvatskih dizajnera Sandra ističe da odabire isključivo kreacije Lei Lou te ih uvijek rado nosi.

  • +32
U Modernoj galeriji predstavljena nova kolekcija Aleksandre Dojčinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

'Aleksandru jako cijenim i volim kao osobu i kao prijateljicu. Njezini komadi su prekrasni i obožavam ih nositi, osjećam se ugodno u njima. Volim i to što je hrvatska dizajnerica jer obje na svoj način predstavljamo Hrvatsku, pa su se nekako spojili i naši putovi. Mislim da smo dobitna kombinacija i da se po komentarima koje dobivamo to i vidi', rekla je Sandra za tportal.

Na predstavljanju nove kolekcije Lei Lou za sezonu proljeće/ljeto 2018. Sandra Perković pojavila se u minijaturnoj haljini od presijavajuća siva materijala s puf rukavima i crnom trakom oko struka ukrašenom vezenim detaljem mašne.

Kreaciji s potpisom Lei Lou, koja inspiraciju crpi iz mode 80-ih, Sandra je pridružila par jednostavnih crnih štikli dizajnera Gianvita Rossija i minijaturnu torbicu clutch, dok se po pitanju frizure odlučila za nemaran konjski rep u valovitoj formi.