kraljica diska

Sandra Perković u nikad ljepšem izdanju: Otkrila što voli istaknuti na sebi

22.11.2017 u 10:37

Bionic
Reading

Zlatna olimpijka Sandra Perković u posljednje vrijeme privlači pozornost svojim atraktivnim izgledom. Pomno bira modne kombinacije, frizuru i šminku, a brojne komplimente na račun nove linije i izgleda prima svakodnevno, osobito kad na društvenim mrežama objavi neku novu fotografiju. Još je jednom dokazala da izgleda bolje nego ikad, a za tportal je otkrila što najviše voli istaknuti

Dugo je vremena bila zapažena isključivo zbog svojih izvanrednih sportskih rezultata, no posljednjih godinu dana na Sandru Perković počeli su se osvrtati i modni kritičari koji su primijetili pomak u njezinom modnom izričaju. U posljednje vrijeme najbolja hrvatska atletičarka koristi svaku priliku kako bi istaknula svoju ženstvenu stranu i ljubav prema modi.

Njezine kombinacije nude dozu romantike i damskog štiha, a sama je na društvenim mrežama komentirala kako ‘izgleda kao dama, a trenira kao zvijer’. Mnogi su primijetili i kako je kod Sandre došlo i do drugih korekcija, pa je tako uočljiv nov i blistav osmijeh, ali i potpuno uređene obrve i općenito potpuno nov način nanošenja make-upa, ali i brige o frizuri i stajlingu općenito.

'Ovisi kakva je prigoda, ali volim istaknuti oči. Ako je u pitanju večernje događanje ili izlazak, onda najčešće jače naglasim oči tamnijim sjenilima i trepavice s više slojeva maskare, a kad je dnevna varijanta, onda ipak preferiram lagano i prozračno, nude i breskvaste tonove. Također volim istaknuti crte lica i oči, ali danju nikad ne koristim puno šminke. Inače, za moju šminku zaslužna je Iva Čuljak, koja uvijek zna koji make up treba staviti za koju prigodu. Poznajemo se pa sve to teče glatko. Također, vrlo bitno mi je da je šminka kvalitetna i lagana jer kao sportašica nisam netko tko se svakodnevno šminka. Ipak volim biti bez šminke', ispričala nam je Sandra.

Proslavljena sportašica nedavno je odlučila pokazati kako izgleda bez make upa. No bez šminke ili s njom, mora se priznati, uvijek izgleda jednako lijepo.

Rainy days and Monday’s NEVER get me DOWN ☔️❤️ #MondayMood #CurlyHair #HomeSweetHome #ThankYouIlija

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL