tajna odličnog izgleda

Sandra Perković otvorila sezonu treninga: Radi na trbušnjacima

25.10.2017 u 16:45

Bionic
Reading

Već nekoliko dana počele su pripreme najbolje atletičarke svijeta za novu sportsku sezonu i Europsko prvenstvo u Berlinu 2018. Svoje pratitelje na Instagramu Sandra Perković je razveselila objavama zahtjevnih vježbi kojima oblikuje svoje vitko tijelo

'Vrijeme je za oblikovanje trbušnjaka', napisala je Sandra Perković pored najnovije fotografije u kojoj pozira u teretani u pripijenom bijelom topiću i narančastim tajicama te pritom pokazala savršeno isklesane trbušne mišiće i uski struk.

U posljednje vrijeme naša ponajbolja sportašica na društvenim mrežama plijeni pažnju svojim fotografijama iz noćnih provoda na kojima je u trendi i izazovnim odjevnim kombinacijama, no Sandra u sportskom izdanju izgleda još bolje.

Time to sculpt my ABS 😬☑️ #TeamSP #NikeGirl #NoExcuses #Abs #SixPack #DiscusThrow #Berlin2018

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

'Treniraj jako, ostani pozitivan i budi se rano ujutro', poručila je Sandra pored jedne od fotografija. Svoje treninge u teretani odrađuje najranije što može, pa joj to daje energiju za dan. Svjetska prvakinja u bacanju diska, hrvatska atletičarka erijetko se hvali svojom vitkom figurom, a njezini su obožavatelji ostali oduševljeni te je počastili brojnim komplimentima i lajkovima. 

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL