otvoreno o svemu

Sandra Perković na gostovanju kod Šprajca progovorila o novoj ljubavi

11.10.2017 u 12:23

Bionic
Reading

Zoran Šprajc u utorak je u RTL-ovu Direktu ugostio najbolju atletičarku svijeta. Otkrila mu je kojim bi se sportom bavila da nije bacačica diska, kakvi su joj sportski planovi, tajnu svog dobrog izgleda, a odgovorila je i na pitanje koje u posljednje vrijeme mnoge zanima - tko je njezin novi dečko

Sandra je izjavila da je za nju bacanje diska - savršeno, a na pitanje da ima dva života, bi li izabrala neki drugi sport, rekla je da bi to svakako bila neka druga atletska disciplina jer je privlače skok u vis i skok s motkom.

Planira naša ponajbolja sportašica dvije Olimpijade, onu 2024. u Parizu te 2028. godine u Los Angelesu, kada će imati 38 godina, i to će joj, kaže, biti zadnje Olimpijske igre. 'Oduvijek mi je bila želja skupiti pet olimpijskih krugova i biti na pet Olimpijskih igara', izjavila je Sandra.

Otkrila je tko je zaslužan za njezine velike uspjehe i senzacionalan izgled.

'Kao i svaka žena, i ja volim izgledati lijepo. Promijenili smo neke stvari u treningu da bih se što više približila svjetskom rekordu, a to je bilo gubljenje kilograma. Nije to bilo lak posao, ali svaki posao radim s užitkom, pa i taj, tako da znam svoj viši cilj i nikad mi ništa nije problem', izjavila je. Ništa, kaže, posebno nije ubacila ni izbacila iz prehrane. Konzumira raznovrsnu hranu i kvalitetne namirnice.

'Moj trener Edis Elkasović sve to nadzire i na dobrom smo putu. Jača sam nego ikad, bacam bolje nego ikad', poručila je.

Zoran Šprajc joj je postavio i privatno pitanje koje se odnosi na naklapanja o njezinoj novoj vezi te je pitao tko je njezin dečko.

'Mislim da Sandra Perković nije bitna i popularna zbog toga s kim je u vezi nego što radi i koji je njezin posao', izjavila je. Šprajc se odgovorom očito nije zadovoljio te ju je pokušao navesti da odgovori je li možda dečko zaslužan za outfit i rezultate, no nije se dala smesti, već je rekla: 'Ne znam, vidjet ćemo.'

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL