MOĆ CRVENE

Samo ove čizme dovoljne su da uljepšaju stajling

28.12.2023 u 11:02

Bionic
Reading

Uz poznate dame kao što su glumica Katie Holmes i manekenke Irina Shayk i Bella Hadid, zanosna Emily Ratajkowski jedna je od glavnih street style zvijezdi na ulicama New Yorka

Tople jakne brenda The North Face nisu jedini omiljeni komad Emily Ratajkowski s padom temperatura. Njezine pažljivo osmišljene stajlinge posljednjih tjedana redovito krase efektni modeli čizama u trendovskoj, crvenoj boji.

Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tijekom svog posljednjeg pojavljivanja na ulicama New Yorka, 21. prosinca, ponovno je dokazala da su crvene čizme izvrsna alternativa klasičnim, crnim modelima odabirom verzije s efektom pitonove kože kakvoj je ove sezone posebno privržena.

Njima je upotpunila look koji se sastojao od crnog kaputa s bijelim reverima i smeđih hlača od samta.

Chic i moderne, crvene čizme ponovno su poželjne, a bordo verzije ove sezone u središte pozornosti stavljaju vodeći brendovi na modnoj sceni.

Elegantne i svestrane, jer tamno crvena boja dolazi u različitim nijansama, ove čizme nisu ekscentrične poput verzija u standardnoj crvenoj, a izgledaju elegantno poput klasičnih, crnih modela, kakvim ni ove sezone ne oskudijevaju police trgovina. ​

  • +3
Čizme u boji burgundca Izvor: Promo fotografije / Autor: promo