plava raskoš

Kate Middleton božićnim stajlingom istaknula najpoželjnije čizme sezone

27.12.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Britanska kraljevska obitelj Božić je tradicionalno proslavila uz veliku pompu. Svi su se okupili u crkvi Sainte-Marie-Madeleine u Sandringhamu, a modni odabir Kate Middleton i ovoga puta privukao je pozornost

Svake godine, 25. prosinca, članovi britanske kraljevske obitelji prisustvuju božićnoj misi u crkvi Svete Marije Magdalene u Sandringhamu. Važan trenutak za obožavatelje kraljevske obitelji, kao i ljubitelje mode i njihovih elegantnih lookova.

Britanska miljenica Kate Middleton ove se godine odlučila za dugi tamnoplavi kaput, koji je dizajnirala ni manje ni više nego njezina omiljena britanska kuća Alexander McQueen, sparivši ga s nešto tamnijim puloverom. Zanimljiv je bio i njezin odabir obuće. Izdanje je upotpunila antilop čizmama dizajnera Gianvita Rossija, a ovakav i slični modeli slove za veliki trend u novoj godini pred nama.

  • +7
Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čizme su esencijalni komad u zimskoj garderobi. Ponekad elegantne, ponekad seksi ili avangardne, čizme dopunjuju posve jednostavne kombinacije bolje od bilo koje drugih modela obuće.

'Čizme su definitivno neophodne. Bilo koje vrste čizama: visoke, s petom ili ravne. Za mene cipele stvarno mijenjaju naš hod, stav, pa čak i izgled. Uvijek je lijepo biti uspravan u čizmama', riječi su poznatog stilista slavnih Kevina Lanoya.

Mornarski plave boje, čizme britanske mijenice krasi stabilna blok peta, no nisu novitet u njezinoj garderobi. Poput Kate Middleton, ni španjolska kraljica Letizia ove zime nije imuna na čari čizama od brušene kože.

Na jednom od svojih posljednjih kraljevskih angažmana uoči blagdana, izdanje je upotpunila crnim modelom s dodatkom udobne široke pete koja nije pretjereno visoka (6,8 centimetara).

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Poput ravnih sandala ljeti i tenisica u svako doba godine, čizme s blok petom najudobniji su, ali i stilski najbolji izbor u zimskim mjesecima. Modeli ovih obožavanih čizama odišu stilom i sjajno se slažu s gotovo svakim komadom odjeće iz ormara.