SPOJILA NESPOJIVO

Samo Kim Kardashian može isfurati ovakav modni ćušpajz

26.04.2019 u 13:29

Bionic
Reading

Slavna reality zvijezda i buduća odvjetnica Kim Kardashian West nazočila je velikoj rođendanskoj zabavi repera Travisa Scotta i oca kćeri njezine polusestre Kylie Jenner

Slavni reper odlučio je organizirati veliku tematsku zabavu povodom 27. rođendana u Los Angelesu na kojoj su se očekivano pojavili svi članovi klana Kardashian na čelu s Kim koja je ponovno postala glavna tema razgovora na društvenim mrežama zahvaljujući stajlingu stvorenom od nespojivih odjevnih komada.

  • +5
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na zabavu u znaku Marvelovih superjunaka Avengersa, Kim Kardashian je u društvu supruga Kanyea Westa pristigla u izdanju kojim su dominirale crvene tajice od lateksa s potpisom dizajnerice Atsuko Kudo.

Njezino izdanje mnogi su protumačili kao modnu počast liku Scarlett Witch, Marvelove suprjunakinje koje u filmovima o Avengersima utjelovljuje glumica Elizabeth Olsen.

Spomenutim tajicama, kojim je uspjela itekako naglasiti svoju proslavljenu stražnjicu, Kim je pridružila kratki top u boji burgundca, a na žulj modnim kritičarima uspjela je posebno stati odabirom sive trenirke s kapuljačom i štiklama od crvenog satena s detaljem lista stvorenog od mnoštva cirkona.

Poput Kim, članice klana Kardashian te obitelj i prijatelji glazbenika Travisa Scotta na rođendanskoj zabavi uživali su na privatnoj projekciji iščekivanog nastavka Marvelove sage o Avengersima.