veliki trend

Sakoi se vraćaju na modnu scenu, a zahvaljujući jednom detalju novi modeli izgledat će još elegantnije

07.01.2022 u 12:20

Bionic
Reading

Sako su sjajan dodatak svakog modnog ormara, bez obzira na godišnje doba, a ove godine ovaj statement modni komad iznimno je chic i elegantan zahvaljujući jednom vrlo upečatljivom detalju

Sako je jedan od onih bezvremenskih modnih komada koje se sjajno slaže baš sa svakim stilom i nadopunjuje različite modne kombinacije pružajući dozu elegancije i sofisticiranosti. Ova godina donosi neke uzbudljive promjene po pitanju izgleda sakoa. Vrlo su popularni oversized krojevi, ali i krojevi u obliku pješčanog sata te klasični uzorci.

A ove sezne fokus je na vrlo specifičnom detalju koji ovaj modni klasik predstavlja u posve novom svjetlu. Modeli sakoa sa zlatnim gumbima stigli su u trgovine high street mode, poput Zare, Manga i H&M-a te obećavaju sjajne modne trenutke. No, ovi modeli su zastupljeni i kod drugih brendova, kao što su &Other Stories, a Balmain nudi uzbudljive modele koji naglašavaju struk.

  • +10
Sakoi sa zlatnim gumbima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Mali zlatni gumbi doista čine razliku: elegantni, sjajni elementi znače da se omiljeni sakoi gube snažni ležerni karakter te da izgledaju vrlo chic. Iako sakoi sa zlatnim gumbima imaju vrlo upečatljiv izgled, mogu se nositi na mnogo načina. Želite li u potpunosti uživati ​​u elegantnom izgledu, odjenite, primjerice, jednostavnu mini haljinu, crne tajice i čizme na visoku petu. Ili možete 'podići' klasičnu, dnevnu kombinaciju i kombinirati ga s trapericama i tenisicama za sjajan, urbani look.

'It' komad sezone su modeli od buklea, koji u kombinaciji sa zlatnim gumbima djeluju vrlo luksuzno. Čistu eleganciju kreirat ćete primjercima u crnoj boji, a vrlo sofisticirano djelovat će oni u krem boji, dok je crvena siguran izbor za 'wow' efekt.

Ako se odlučite za kombinaciju bukle sakoa ravnog kroja dobit ćete doista sjajnu kombinaciju elegancije i chica koje se savršeno spaja s omiljenim trapericama.