osvježenje garderobe

Tako neodoljive i tako chic: U ove proljetne haljine zaljubit ćete se na prvi pogled

05.01.2022 u 09:06

Bionic
Reading

Iako su kaputi i čizme i dalje modni broj jedan, nove dizajnerske kolekcije počinju najavljivati proljeće, lagane materijale i lepršave krojeve. Ako ne možete dočekati sezonu prekrasnih i neodoljivih haljina koje će rastjerati zimsko sivilo, svakako bacite oko na modele malih, ali doista posebnih brendova koji nude doista chic modele

Za one koji se teško nose sa sumornim zimskim sivilom, slojevima odjeće, toplim kaputima i robusnim čizmama te žude za toplim, sunčanim danima i lepršavom odjećom, lagane i ugodne proljetne haljine sigurno će se naći pri vrhu shopping liste.

Kako za one koji s velikim nestrpljenjem očekuju proljetne dane, tako i za one koji se vole pripremiti na vrijeme, ponuda malih modnih brendova, čiji su modeli dostupni online predstavljat će pravu modnu poslasticu. U svakom slučaju, ako ipak volite igrati na sigurno, onda je sjajan izbor crna slip haljina, koja je doista nosiva na sve i u svakoj prilici.

  • +12
Crne slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pogledajte 10 omiljenih proljetnih haljina, prema izboru modnog časopisa L'Officiel, za ovu sezonu, na čijoj listi se nalaze mnogima omiljeni brendovi kao što su Nanushka i Sandy Liang.

Naya Rea

Ako još niste čuli za dizajnericu rođenu u Sibiru, Nayu Reu, možda je dobro vrijeme da provjerite web stranicu tog londonskog brenda. Komadi koji odišu sofisticiranim i modernim izgledom sibirskog folklora, kao i upečatljivim siluetama, haljine ove dizajnerice idealne su za tople dane.

Sandy Liang

Ako i jedan print snažno priziva proljeće, onda je to crvena s gingham uzorkom. Sandy Liang, dizajnerica u usponu poznata po svojoj hladnokrvnoj estetici, predstavlja svoju viziju voljenog klasika s dodatkom volančića.

Sleeper

Poznat po tome što kreira odjeću koja je jednako elegantna i udobna, Sleeper se proslavio izrađujući najpoželjnije pidžame koje se nose kao svakodnevna odjeća, a njihovi modeli nedavno su preplavili Instagram. No, ovaj brend ima još jedan as u rukavu – haljina čiji model nosiv naziv Atlanta. Dolazi u više boja i uzoraka, s univerzalno laskavim krojem koji predstavlja vrhunsku proljetnu haljinu.

Meadows

Ako niste upoznati s mladom markom Meadows, možda ste čuli za njenu stariju sestrinsku liniju, L.F.Markey. Meadows haljine u potpunosti utjelovljuju proljeće, a modeli su inspirirani romantizmom, folklorom i ruralnom modom. Vođeni temeljnim vrijednostima 'spore mode', svaka kupnja u Meadowsu učinit će da osjećate kao da je vaša haljina izrađena posebno za vas.

Nanushka

Modne brend iz Budimpešte definitivno je popularan izbor za izbirljive ljubitelje mode. Nanushka je usredotočena na ručni rad, transparentnost i visoke standarde dizajna. Uz inovativne tkanine poput veganske kože i dosljednu posvećenost detaljima te održivost kao važni kriterij, Nanushkina minimalna estetika čini dobro odabrani dodatak proljetnom ormaru.

Matteau

Dok je Matteau nadaleko poznat po svojim besprijekorno dobro dizajniranim kupaćim kostimima, fokus odjeće za toplo vrijeme ovog brenda savršeno prelazi na proljetne haljine. Uz jednostavne, a tako efektne i profinjene modele, nećete htjeti izaći iz ove Matteau haljine.

Simon Miller

Rad ovog brenda posvećen je izradi nekih od najzabavnijih i najčudnijih odjevnih predmeta koji se mogu nositi svaki dan u godini. Posebna sklonost brenda prema svijetloj paleti boja i smjelim uzorcima, čini ga idealnim odabirom za osvježene garderobe.

Maison Cléo

Francuski brend Maison Cléo utjelovljuje parišku 'sporu modu' proizašlu iz suradnje majke i kćeri Marie i Cléo. Svaki komad je ručno rađen, često s tradicionalnim tkaninama u prepoznatljivim romantičnim siluetama. Ovaj prozirni komad savršen je kao proljetna haljina, ali i kao dodatak raznim stajlinzima.

Cecilie Bahnsen

Svijetle i voluminozne haljine nastale u Kopenhagenu pravi je gušt nositi. Poznate po svojoj mekoći, puf rukavima i puno volana, jednostavne i oversized siluete čine lagane, neopterećene modele proljetnih haljina. Postižući željenu ravnotežu između couture i konfekcijske odjeće, svaki komad ima cilj učiniti da se osjećate kao da je svaki dan posebna prilika.

Rixo

Slip haljina, koja je u međuvremenu postala toliko popularna da se nosi tijekom cijele godine te uspješno spaja s različitim stajlinzima. Rixo je predstavlja u leopard uzorku, što je čini vrlo zabavnom i laganom. Slip haljina omogućuje osmišljavanje stajlinga bez puno napora, s toliko mogućnosti za slojevitost za vjetrovitih danima i hladnijih noći.