MYSTIC

Sajam zdravog življenja na Zagrebačkom jesenskom velesajmu

21.09.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Biovega u suradnji sa svojim partnerima Makronovom i Planetopijom sudjeluje na Mysticu, međunarodnom sajmu alternative, zdravog življenja i graničnih područja znanosti u okviru Zagrebačkog jesenskog velesajma. Na zajedničkom štandu u paviljonu broj 6, predstavit ćemo vam životnu filozofiju i zdrave vještine utkane u širok asortiman proizvoda i usluga

Biovega u suradnji sa svojim partnerima Makronovom i Planetopijom sudjeluje na Mysticu, međunarodnom sajmu alternative, zdravog življenja i graničnih područja znanosti u okviru Zagrebačkog jesenskog velesajma. Na zajedničkom štandu u paviljonu broj 6, predstavit ćemo vam životnu filozofiju i zdrave vještine utkane u širok asortiman proizvoda i usluga.

Biovega u suradnji sa svojim partnerima Makronovom i Planetopijom sudjeluje na Mysticu, međunarodnom sajmu alternative, zdravog življenja i graničnih područja znanosti. Na zajedničkom štandu u paviljonu broj 6, a u okviru Zagrebačkog jesenskog velesajma predstavit ćemo pod sloganom 'Dobar osjećaj životnu filozofiju i zdrave vještine' utkane u širok asortiman proizvoda i usluga.

bio&bio trgovine osigurale su za posjetitelje prigodnu prodaju odabranih proizvoda, a zainteresirani će moći prikupiti mnoštvo informacija iz svijeta ekoloških proizvoda.
Restoran Nova ponudit će vam ukusne veganske specijalitete djelo chefa restorana Nova Tvrtka Šakote, a u Studiju za prirodnu njegu Orgona moći ćete isprobati revitalizirajući tretman Dr.Hauschka After Summer kao i opuštajuće Primavera tretmane.

SRIJEDA, 22.9
13:00 Aromaterapija za ljepotu žene – Matilda Ivaniš Knez (predavanje, Biovega)
14:00 Poboljšajte cirkulaciju na prirodan način - Elen Krznar (predavanje, Biovega)

ČETVRTAK, 23. 9.
11:00 – 12:30 – Ekotribina: Istina i zablude o ekoproizvodima (Anita Bočkor, Zlata Nanić i Damir Rosipal)

16:00 Ojačajte imunitet i dočekajte spremni hladnije dane - Elen Krznar (predavanje, Biovega)

PETAK, 24. 9.

11:00 – 12:00 – Suptilna snaga eteričnih ulja (predavanje - Matilda Ivaniš Knez)

12:00 Očistite svoj organizam od toksina - Elen Krznar (predavanje, Biovega)
13:00 Eterična ulja i zdravlje žene – Matilda Ivaniš Knez (predavanje, Biovega)

SUBOTA, 25.09.
16:30 Alge, superhrana i izvor zdravlja za cijelu obitelj - Elen Krznar (predavanje, Biovega)

NEDJELJA, 26. 9.
10:00 – 11:00 - Ljekovite gljive: tisućljetna riznica minerala i vitamina (predavanje - Elen Krznar)