TAJNE STILA

Sad znamo zašto frizura Kate Middleton uvijek izgleda besprijekorno

25.06.2020 u 17:37

Bionic
Reading

Stajlinzi vojvotkinje od Cambridgea, jedne od najomiljenijih članice engleske obitelji uvijek se pomno prate, a čak i tijekom trajanja karantene zbog koronavirusa, kosa Kate Middleton je bila savršeno stilizirana

Uvijek sjajno dotjerana, 38-godišnja brineta puno pozornosti posvećuje i njezi svoje kose koja je savršen dodatak svakom njezinom kako dnevnom, tako i večernjem zadatku, a njezin je look bio besprijekoran i tijekom izolacije kad frizerski saloni nisu radili pa su se svi snalazili kako najbolje znaju.

Kate Middleton stalno iznova dokazuje kako su najjednostavnija modna rješenja najčešće i najbolja pa je s puno stila pokazala nekoliko odličnih frizura tijekom video javljanja iz svog doma poput ženstvenog polurepa, laganih valova ili klasičnog visokog konjskog repa.

Poznati stilist slavnih James Johnson objašnjava kako je tajna njezine savršene kose, osim u redovitoj njezi u tome što ove jednostavne frizure koje možemo sami brzo napraviti, a vrlo su praktične jer odgađaju pranje kose za bar jedan dan.

Prema njegovim riječima, blagi valovi kakve Kate nosi nije teško napraviti i u vlastitom aranžmanu, a za polurep kaže kako je idealan odabir za vojvotkinju od Cambridgea jer joj ističe jagodice i može uspješno prikriti izrast.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

'Sve te frizure ne zahtijevaju veliku vještinu oblikovanja kose. Svakako uzmite okruglu četku prilikom feniranja. Dakako, važno je da je kosa dobro zdrava i hidratizirana, a na krajeve uvijek stavite malo seruma', objašnjava on.

Kate Middleton 2016. Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Johnson je dao još nekoliko korisnih savjeta za kosu kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

'Nakon što isfenirate kosu, uvijte krajeve uz pomoć 'figara' ili pegle za kosu i zatim pažljivo raščešljajte valove, najbolje prstima. Prije uvijanja, nemojte zaboraviti nanijeti sredstvo za zašiitu kose od visokih temperatura. Svima savjetujem da u situacijama kad nismo u mogućnosti posjetiti frizera, sprejem u boji zamaskiramo korijen ili primijenimo npr. Color WOW Root Cover Up formulu na bazi mineralnog pudera za prikrivanje izrasta te suhi šampon koji je odlično rješenje za volumen', ispričao je Johnson podsjećajući kako je ne treba zaboraviti njegovati kosu maskama za hidrataciju.