ZENDAYA COLEMAN

S novom frizurom i genijalnom haljinom: Slavna ljepotica ukrala svu pozornost na crvenom tepihu

06.06.2019 u 10:03

Bionic
Reading

Zendaya Coleman, nekadašnja Disneyjeva zvijezda, a danas perspektivna mlada glumica s titulom nove modne ikone, dolaskom na crveni tepih u Los Angelesu službeno je započela svjetsku promociju nove, iščekivane dramske serije u HBO produkciji

Zendaya je na glasu kao jedna od rijetkih djevojaka u holivudskoj industriji za koju nikad ne znate što će odjenuti i pritom se uvijek potrudi prirediti iznenađenje u suradnji s dugogodišnjim modnim stilistom i bliskim prijateljem, Lawom Roachom.

Na crvenom tepihu svečane premijere serije 'Euphoria' i ovoga puta ništa nije prepustila slučaju. Uz novi imidž u znaku gustih šiški i frizuru nemarnog konjskog repa, ova bivša Disneyjeva zvijezda plijenila je pozornost u bijeloj haljini s dramatičnim detaljima prozirne tkanine organze u formi volana.

  • +2
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao što je imao priliku otkriti na svom Instagramu, stilist Law Roach za svoju slavnu klijenticu i modnu muzu odabrao je kreaciju s potpisom poznatog talijanskog brenda Nina Ricci. Riječ je o kreaciji iz debitantske kolekcije dizajnerskog dvojca Lisi Herrebough i Rushemyja Bottera koji su prošle godine imenovani kreativnim direktorima ove kultne talijanske kuće.

Uz efektnu haljinu, Zendaya je nosila klasične bijele salonke s potpisom luksuznog talijanskog brenda obuće Le Silla, u čijem je modelu neonski žutih salonki nedavno uočena najbogatija glazbenica i ikona stila, Rihanna.