ona ne može pogriješiti

S daškom glamura i sofisticiranost: Franka Batelić u crnoj haljini Matije Vuice

23.04.2023 u 21:38

Bionic
Reading

Iz emisije u emisiju naša pjevačica nastavlja oduševljavati time kako nosi kreacije koje joj za popularni plesni show pomno bira Jasenka Tudor Bevanda

Jedna od mnogima omiljenih članica žirija showa 'Ples sa zvijezdama', osim zanimljivim komentarima, gledatelje osvaja i svojim izgledom. Franka Batelić iz nedjelje u nedjelju doslovno krade pažnju pomno osmišljenim stajlinzima.

Ove nedjelje, kad parovi pokazuju jesu li i u kojoj mjeri, svladali rumbu, salsu, jive i cha cha cha, odjenula je dugu, crnu haljinu s naglašenim ramenima koja je u gornjem dijelu optočena kristalima i crnim stakalcima, a ruke je ukrasila dugim rukavicama od crnog tila. Riječ je o haljini jedne od naših najcjenjenijih dizajnerica, Matije Vuice.

Franka Batelić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

'U donjem dijelu je svila s nisko spuštenim drapeom. Sve haljine koje radim, nastaju krajem ljeta, početkom jeseni i uspostavilo se da su pun pogodak za proljetno i ljetno razdoblje. Uživam vidjeti sve haljine na Franki. Predivna je', rekla nam je čuvena dizajnerica.

Pjevačica je svoj look dodatno zapečatila senzualnim make-upom i zalizanom kosom, promovirajući mat ruž svoje nedavno predstavljene kozmetičkog brenda Frankly good te zanimljivom frizurom i Swarovski nakitom.