MODNA RASPODIJA

Franka Batelić u romantičnom izdanju: Crvena lepršava haljina za večer punu ljubavi

19.03.2023 u 20:52

Bionic
Reading

Nakon odličnog izdanja na nedavno održanom Zagrebačkom festivalu, Franka Batelić ponovo je modno zablistala u koraljno crvenoj haljini naše dizajnerice Matije Vuice

Na Zagrebačkom festivalu Franka je glamuroznim stajlingom oduševila i Fashion Gurua, a svoj uspješan modni niz nastavila je i u novoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama', u kojoj se pojavila u romantičnoj haljini u koraljno crvenoj nijansi.

Lepršava romantična haljina s asimetričnim gornjim dijelom i stiliziranim ružama na jednom ramenu djelo je naše proslavljene dizajnerica Matije Vuice.

Za Frankin romantični stajling, koji se savršeno uklopio u ljubavnu temu večeri, zaslužna je stilistica Jasenka Tudor Bevanda. Efektne zlatne naušnice došle su do izražaja zahvaljujući kosi podignutoj u punđu na vrhu glave s pramenovima koji uokviruju lice, a Franka se i ovaj put prepustila vještim rukama frizera Marka Švende, dok se za savršen make up pobrinuo Ruka beauty.

  • +4
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

I dok smo je navikli gledati u glamuroznim izdanjima, glazbenica privatno nosi ležerne kombinacije i kako nam je svojedobno otkrila vrlo malo šminke, 'svežem rep, malo balzama, korektora i maskare te krećem u dan'.

'Svi koji me poznaju znaju da sam vječno u udobnim trapkama, širokim puloverima ili majicama, kožnjaku i Nikeovim tenisicama. U tome se stvarno dobro osjećam! Naravno da volim čuti od Vedrana da mi nešto dobro stoji, ali ne ustručavam se nositi nešto čak i ako mu je to grozno (smijeh)! Kao naprimjer oversized, pufasti teddy kaputi', otkrila je Franka priznavši da su njezine modne slabosti čizme i kaputi.