JASMIN STAVROS:

S današnjom suprugom nije bilo ničega prije braka

03.04.2012 u 21:05

Bionic
Reading

Tonči i Vjekoslava Huljić napravili su novu pjesmu za Jasmina Stavrosa, a pjevač se raspričao o ponovnoj zaljubljenosti u suprugu te otkrio kako ju je upoznao

Nakon uspješne suradnje na pjesmi 'Ima nas još', Tonči i Vjekoslava Huljić za Jasmina Stavrosa pripemili su pjesmu 'Opet mlad', a pjevač se u emisiji InMagazin raspričao o svojoj supruzi te otkrio o s kakvim problemima su se susretali na početku svoje veze.

Tonči i Jasmin složili su se da su, kad su supruge u pitanju, imali sreće jer ih supruge podržavaju u svemu. 'Nema filozofije. Jednostavno', rekao je autor pjesme Tonči Huljić, a Stavros dodaje: 'Normalno da nema filozofije i da se razumijete, da u poslu koji je stresan da imaš osobu koja te razumije i koja te podržava u tim namjerama, putovanjima, da te dočeka doma, vedra, nasmijana kad imaš neki problem.'

Za InMagazin Stavros je otkrio i da je suprugu upoznao nakon što je dotaknuo dno života, kada je bio, kako kaže, u razvratnoj mladenačkoj fazi. A zapravo si je priželjkivao suštu suprotnost. 'Prvi put sam sreo ženu u tri popodne ispred Gospe od zdravlja u Splitu, prošla je. Ja sam rekao, eto, ja bi volio biti s njom, da mi je doći do nje, spasio bih se. I onda sam preko svoje rođakinje, svojih veza došao do nje i upoznao se s njom', kaže Jasmin za InMagazin.

No, onda su nastali problemi - on, roker, poznata faca u gradu, ona iz konzervativne katoličke obitelji. Mladog Stavrosa posebno su se bojali suprugini roditelji, no kad su ga upoznali, vidjeli su da je on, kako kaže, mirna i srodna duša njihove kćeri.

'U to vrijeme sam živio kako jesam, a od trenutka kad smo počeli izlaziti nije bilo ništa prije braka', otkrio je Jasmin koji je u sretnom braku već 36 godina.