SVE PREPUSTIO KATY

Russell Brand odrekao se kuće vrijedne 5,6 milijuna dolara

04.04.2012 u 11:14

Bionic
Reading

Nekad im je to bio dom, no Russell Brand nimalo ne pati za nekretninom koju je dijelio s bivšom suprugom Katy Perry

Taj 36-godišnji komičar odustao je od zajedničke imovine i poklonio je bivšoj vilu, koju su kupili za šest i pol milijuna dolara, piše TMZ. Taj potez dolazi u trenutku kad je Katy u Indiji, gdje su se zaručili i kasnije vjenčali u listopadu 2010. Bivši separ vjenčao na tradicionalnoj hinduističkoj svečanosti u svetištu Ranthambhore u Indiji, na istom mjestu gdje je Russell godinu dana ranije zaprosio Katy.

Katy je otputovala u Indiju nastupiti na otvaranju indijskog prvenstva u kriketu i za tu je prigodu odjenula svilenu haljinu s indijskim uzorkom te se ukrasila bindijem na čelu.

U međuvremenu je Russell u intervjuu ponudio filozofski pogled na svoj život nakon razvoda pokušavši objasniti da ga više ne uznemiruje prokletstvo braka s Katy te da više 'nema demona koje mora istjerati'.

Za magazin People izjavio je kako se sada osjeća ravnodušno. 'Ne osjećam ništa negativno. Sve je na nuli. Ne možete ostaviti nešto što niste imali, znate. To je besmisleno i to više ne radim.' Par se razveo u prosincu prošle godine, nakon samo 14 mjeseci bračne sreće.

Možda Russell ima opušten pristup prema propalom braku zbog svog entuzijazma prema posebnoj tehnici joge koja se fokusira na fizičku i duhovnu intuiciju i kojom se pokušava razviti snagu, svijest i karakter.

Razlog je možda i puno običniji - pojavila se nova ljepotica u njegovom životu. Russell je sada u vezi s mađarskim modelom Nikolett Barabaš koju je već upoznao sa svojom majkom. Osim toga, ponovno se posvetio karijeri - krajem godine kreće njegov kasnovečernji talk show 'FX'.

U međuvremenu, Katy je na Twitteru objavila fotografije sa 22-godišnjim najbolje plaćenim muškim modelom Baptistom Giabiconijem. Katy, pak, tvrdi da još nije u vezi.