NOVA, OPUŠTENIJA FAZA

Romantika nestaje nakon 14 mjeseci braka

17.02.2011 u 12:10

Bionic
Reading

Ako je vaš voljeni ostavio otvorena vrata kupaonice, možete slobodno zaključiti da je faza medenog mjeseca definitivno za vama

Smrt romantike navodno se događa negdje 14 mjeseci nakon vjenčanja, pokazalo je najnovije britansko istraživanje. Negdje u tom razdoblju žene se počinju sve manje šminkati, a po kući hodaju u nimalo laskavim outfitima, dok se muškarci sve rjeđe briju i uglavnom vrata kupaonice drže otvorenima kad su u njoj.

Nakon prosječno 14 mjeseci supružnici si sve rjeđe govore volim te, pokazalo je istraživanje obavljeno na preko 2000 parova.

Nick Elson, glasnogovornik tvrtke Better-Bathrooms.com koja je obavila ovo istraživanje, rekao je: 'Znamo da je period medenog mjeseca briljantan, ali intimnost koja dolazi kad shvatimo koliko se s nekim osjećamo ugodno i prirodno može biti samo dobra stvar. No moram priznati da sam iznenađen što puno žena podnosi to što njihovi partneri ostavljaju vrata kupaonice širom otvorena.'

Brojni parovi također su priznali da su i dalje jako sretni te da je prihvaćanje svih tih promjena sasvim prirodan razvoj veze.