PRKOSI ZIMI

Romantično izdanje prelijepe glumice pun je pogodak

31.01.2017 u 10:46

Bionic
Reading

Glumica Priyanka Chopra poznata je po zadivljujućim izdanjima na crvenom tepihu, a tijekom njujorškog gostovanja u emisiji 'Good Morning America' uspjela je dokazati kako su cvjetne haljine itekako dobrodošle i u zimskoj sezoni

Odabirom ženstvene cvjetne haljine brenda Marni glumica Priyanka Chopra napravila je značajan odmak od modno pomaknutih komada u dnevnim izdanjima poput čizama iznad koljena i kožnih hlača koje često nosi.

Romantičnu notu haljine indijske ljepotica uspješno je uklopila s tamnoplavim kaputom muškog kroja iz kolekcije Icons Ralpha Laurena. Suptilan detalj volana na poprsju haljine elegantno se pružao do većeg volana po sredini bedara, a kombinaciju je finiširala tamnocrvenim štiklama Christian Louboutin i retro sunčanim naočalama Garrett Leight.

Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Holivudske povlastice nisu uspjele poljuljati 33- godišnju Indijku, ako je suditi po prošlogodišnjem intervjuu za magazin InStyle.

Za Priyanku, prisjećanje na svoje korijenje i život u Indiji su stvari koje ju čine prizemljenom. 'Biti vjeran sebi ponekad je teško', priznaje glumica objašnjavajući kako uspijeva blokirati društvena očekivanja po pitanju ljepote nadodavši: 'Morate biti najbolja verzija sebe, bez obzira što bi ona mogla predstavljati. To je vrlo individualno putovanje'.