RETRO CHIC

Robert Sever predstavio dvije nove linije, modnu i lifestyle kolekciju, a snimio ih je u svom domu

30.11.2021 u 10:51

Bionic
Reading

Hrvatski modni brand Robert Sever predstavlja novu kampanju za dvije nove linije, koje iz modnih okvira prelaze u lifestyle segment

'Ususret blagdanskim danima, i kao vrhunac godine u kojoj slavimo 20 godina rada odlučili smo predstaviti dvije nove linije koje smo kreativno razvijali kroz cijelu godinu. Moja osobna opsesija s dekoracijom prostora, kao i uređenje interijera rezultiralo je idejom da sami stvorimo neke elemente koji su nužni da bi interijer odisao kao dom, a da su pritom artikli lijepi, primjenjivi i korisni. Druga ideja na kojoj smo radili je održivost mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od retro materijala, bez obzira da li se radi o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula sretnija vremena. U tom kontekstu izabrali smo nekoliko naših klasičnih i voljenih artikla koje smo izradili tako da nemaju kontekst sezone ili trenda, već da i vizualnom kao i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena. Ovakav artikl ima sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke, izgleda izuzetno suvremeno', kaže Robert Sever.

  • +63
Robert Sever 'Home&Vitage' Izvor: Promo fotografije / Autor: Robert Sever

Da bi priča bila vizualno zaokružena, i ovu kampanju snimio je sam dizajner, i to u najintimnijem okruženju, u svom vlastitom životnom prostoru. U kolekciji Home&Vintage fokus je na mekanim prekrivačima izrađenih u kombinaciji jacquarda koji neodoljivo podsjećaju na vintage tkanine, zajedno s mekanim umjetnim krznom. Ukrasni jastuci izrađeni su u zanatskoj maniri, a ispirani su engleskim interijerima. Svi dolaze kao unikatni komadi ili u mini serijama, s predivno izdizajniranim detaljima. U kolekciji se nalazi i serija blagdanskih ukrasa koji su pripremljeni od recikliranog trapera, a koji se mogu naručiti s personaliziranim imenom, kao i ručno rađenim detaljima od kristala, ali i selekcija ukrasa za bor od staklenih kristala.

Kao i u svakoj Severovoj kolekciji i u ovoj su predivne bestseller krune s ručno rađenim ukrasima od metala i staklenih kristala. Ponuda je zaokružena i toplim RS kapicama podstavljenim umjetnim krznom koje su i ove sezone ukrašene nježnim ukrasima, a dolaze u 5 boja.