SVESTRANA KOSOVARKA POKAZALA NOVE RADOVE

Rita Ora se ne šali s dizajnom obuće: Na ljeto njezinu kolekciju izbacuje i njemački Deichmann

02.04.2019 u 23:00

Bionic
Reading

Listi zvijezda na kojoj se nalaze Ellie Goulding, Demi Lovato te Kendall i Kylie Jenner pridružila se i Rita Ora. Lijepa Kosovarka dizajnirala je za Deichmann kolekciju za jesen/zimu 2019. godine

Vijest da će u kolovozu njemačka marka obuće izbaciti kolekciju koju je dizajnirala, Ora je sa svojih 14,6 milijuna obožavatelja na Instagramu podijelila prije dva dana.

U toj objavi Ora se fotografirala ispred panoa na kojemu se samo naziru skice obuće koju je dizajnirala, a sada su svjetlo dana ugledale i fotografije na kojima se vide komadi obuće iz njene kolekcije.

'S Ritinim rukom biranim dizajnom kolekcija je predodređena da bude mladenačka, drugačija, kultna i pristupačna. Deichmannov dizajnerski tim probrao je kolekciju koja je istinski odraz Ritine kreativnosti i osebujnog osjećaja za stil', navode iz njemačke kompanije i dodaju kako se kolekcija 'Rita Ora for DEICHMANN' sastoji se od 35 stilski različitih komada obuće koji će biti dostupni u odabrane trgovine diljem zemlje te u online prodaji od kolovoza 2019. godine.

Iako je Ori ovo prva suradnja s Deichmannom, u dizajnu obuće se već okušala. Naime, u veljači je u suradnji s Giuseppeom Zanottijem izbacila šestodijelnu kolekciju seksi štikli u čiji je dizajn ubacila detalje poput zlatnog lanca.

U razgovoru za časopis Elle, Kosovarka je priznala kako se nada da će joj Giuseppe Zanotti ponuditi da dizajnira za njega i tenisice, a talijanski dizajner kojega je nova suradnica oduševila pokazao se otvorenim za njenu ideju.

'Kad radiš s nekim, napišeš poglavlje. Ovo je prvo poglavlje. Završili smo to jedno poglavlje, ali ne i knjigu', uz osmijeh je komentirao Orinu želju Zanotti.

  • +7
Rita Ora na dodjelu MTV nagrada stigla u golišavom stajlingu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia