NOĆNA TARIFA

Rihanna kod Ashtona odlazi na sate glume?

23.03.2012 u 08:47

Bionic
Reading

Što je od ponoći od četiri ujutro pop zvijezda bez dečka mogla raditi u kući nedavno razvedenog glumca. Jesu li možda igrali Scrabble ili Monopoly, pita se tabloid The Sun

Rihanna je bila u kasnom noćnom posjetu Ashtonu Kutcheru u njegovoj vili u Los Angelesu. Pozvonila je na vrata stana zvijezde serije 'Dva i pol muškarca' oko ponoći odjevena u kratke hlačice od trapera, a izašla je tek oko četiri

ujutro.

Ranije je večerala s prijateljicom u restoranu Giorgia Baldija u Santa Monici. Bez obzira na to što je pila, vjerojatno je bila raspoložena za muško društvo pa je otišla do bivšeg muža Demi Moore.

'Ashton već dugo nije primao lijepe žene u kasnim noćnim satima. Ponašao se uzorno, ali možete samo zamisliti kako će reagirati Demi kad sazna. Ona je dovoljno stara da bude Rihannina mama', rekao je prijatelj za The Sun.

No možda Ashton samo daje glumačke savjete Rihanni, budući da pokušava kupiti filmska prava na biografiju Whitney Houston. Kontaktirala je već s Bobbi Kristinom koja navodno misli da bi Rihanna mogla glumiti njezinu majku. Jennifer Hudson i Beyonce već su povezivali s potencijalnim filmskim naslovima o životu preminule pjevačice.