OMILJENI MODEL

Rihanna još jednom dokazala da obožava hrvatski dizajn

20.02.2015 u 09:52

Rihanna

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najveća pop zvijezda današnjice, Rihanna, ovih dana snimljena je u New Yorku sa sunčanim naočalama hrvatskog brenda Sheriff&Cherry

Lijepa pjevačica s Barbadosa već neko vrijeme vjerna je trendi naočalama s hrvatskim potpisom. Model koji je nosila tijekom nedavne njujorške šetnje, G12 lux s crnim okvirom, očito joj je jedan od omiljenih jer je isti model naočala, samo sa zlatnom drškom, nosila i 2013. Popularna pjevačica snimljena je također s modelom G11 u bubblegum pink boji.

No Rihanna je samo jedna u nizu slavnih osoba koje su prepoznale dizajn i kvalitetu sunčanih naočala Sheriff&Cherry, brenda koji je u samo nekoliko godina postao jedan od poznatijih na svjetskoj sceni. Sunčane naočale s prepoznatljivim logom sidra imaju vrhunsku UV zaštitu, a proizvedene su u Hrvatskoj u suradnji s Ghetaldusom te su cijenom pristupačne svima.

Modeli prepoznatljivog retro šik dizajna i veselih boja okvira mogu se, osim u većim hrvatskim gradovima, kupiti u njujorškom Barney'su, pariškom Colleteu, ali i u najpopularnijem odredištu za kupnju odjeće na internetu – britanskom Asosu. O njima pišu vodeći modni magazini Vogue, Harper's Bazaar i Elle, spominje ih i Financial Times, a nezaobilazan su modni dodatak većini domaćih hipstera i poznatih lica.

Otac ovog prepoznatljivog brenda, čije modele osim već spomenute Rihanne nose Beyonce, Keira Knightley, Frank Ocean te brojni strani i domaći celebovi, talentirani je dizajner iz Rovinja, Mauro Massarotto, bivši kreativni direktor kompanije Ellesse.