AVRIL LAVIGNE:

Richard Gere je pravi džentlmen

19.07.2011 u 11:59

Bionic
Reading

Kanadska pjevačica koja ove godine promovira svoj novi album 'Goodbye Lullaby' kaže da ju je oduševio glumački veteran Richard Gere s kojim je snimala film 'The Flock'

Avril (26) okušala se i u glumi ('The Flock' i 'Fast Food Nation'), a posudila je glas i u crtiću 'Preko ograde'.

'Filmske audicije nisu nimalo ugodne. Morate se puno pripremati i biti spremni na kritike. U filmu The Flock imala sam malu ulogu, a Richard Gere je zbilja bio susretljiv i ljubazan. Puno mi je pomogao svojim savjetima. Bio je pravi džentlmen', rekla je Avril dodavši da bi se voljela ozbiljnije baviti glumom u budućnosti.

Vlasnica poznatih hitova 'Complicated' i 'Sk8er Boi' kaže da zbog zgusnutog rasporeda nema vremena za audicije, no uzima satove glume i čita scenarije.

Iako se razvela od supruga Derycka Whibleyja iz kanadskog pop punk benda Sum 41 koji je u lipnju nastupio u zagrebačkom Boogaloou, mlada pjevačica s njim je ostala u prijateljskim odnosima, a on joj je pomagao i oko aktualnog albuma.

Inače, Avril kaže da se nakon napornih turneja opušta – u kuhinji.

'Uživam u odlasku po namirnice i kuhanju jela. To me jako opušta. Kad se vratim s turneje, poželim se normalnom života', kaže Avril koja je već neko vrijeme u sretnoj vezi s Brodyjem Jennerom, polubratom sestara Kardashian