NASMIJEŠENA I OPUŠTENA

Renee Zellweger konačno izgleda puno prirodnije

12.03.2015 u 10:23

Bionic
Reading

Fotografije Renee Zellweger u listopadu prošle godine obišle su svijet jer joj je lice izgledalo bitno drugačije, a tek sada se opet pojavila u javnosti i svi se slažu da izgleda puno prirodnije

Zvijezda filmova o junakinji Bridget Jones nakon višemjesečnog izbivanja opet se pojavila u javnosti i to na pariškoj reviji modne kuće Miu Miu.

Svježeg izgleda, s podignutom kosom i šiškama, Renee Zellweger bila je raspoložena za fotografiranje pa se nakratko zaustavila pred paparazzima koji su je pratili na dolasku i odlasku s revije. Iako je prije revije lice sakrila crnim sunčanim naočalama, u nekom ih je trenutku skinula i rado pozirala, kao da želi pokazati kako je opet ona stara te da nema traga umjetnom i zategnutom izgledu lica.

Nakon što je objavljena fotografija Renee Zellweger s dodjele Elle Women in Hollywood Awards, održane u hotelu Four Seasons u Los Angelesu u jesen prošle godine, mediji, ali i obožavatelji, nisu prestajali komentirati njezino neprepoznatljivo lice.

Tada je ekskluzivno za magazin People rekla da se odlično osjeća te da se promijenila jer je sretna: 'Drago mi je što ljudi misle da izgledam drugačije. Živim drugačiji, sretniji i puno više ispunjen život te sam oduševljena time što se to možda i vidi na meni.' Ujedno je dodala kako je posljednjih nekoliko godina života provela stvarajući si dom, voleći nekoga, ali i sebe.

'Moji prijatelji kažu da izgledam spokojno. Zdrava sam', objasnila je tada Zellweger, ali sada svi ipak zaključuju da izgleda drugačije, svježije, te da opet nalikuje na sebe.