DRUGI POKUŠAJ

Reese Witherspoon objavila zaruke

29.12.2010 u 08:51

Bionic
Reading

Reese Witherspoon i holivudski agent Jim Toth zaručili su se nakon godinu dana veze, potvrdio je glasnogovornik glumice

Par je u tajnosti započeo vezu u siječnju ove godine, nedugo nakon što je Reese prekinula s glumcem Jakeom Gyllenhaalom, a javno su se počeli pojavljivati zajedno u ožujku. 'Jako su sretni', rekao je glasnogovornik Oscarom nagrađene glumice.

Njihove su zaruke samo jedne u nizu zaruka poznatih parova ovih blagdana. Planove za vjenčanje objavili su i Natalie Portman, LeAnn Rimes, Lily Allen, Hugh Hefner, Shania Twain i Ginnifer Goodwin.

Reese (34) već ima dvoje djece, Avu (10) i Deacona (6) s bivšim mužem Ryanom Phillippeom od kojeg se razvela 2008, nakon sedam godina braka. Izvor su za Us Weekly rekli da se Toth dobro slaže s njezinom djecom.

Toth (39) je agent u poznatoj agenciji CAA (Creative Artists Agency), a nedavno je proglašen jednim od šefova odjela za glumačke talente. Glasine o zarukama počele su, naravno, već početkom prosinca kad su Totha u nekoliko navrata vidjeli kako obilazi poznate draguljarnice u Los Angelesu.

Reese se, međutim, našalila nedavno na račun tih glasina u intervjuu za Entertainment Weekly: 'Mama mi stalno šalje SMS poruke s pitanjem kad ću se više udati, a ja joj samo odgovaram: Pa daj, valjda bi znala da se udajem!