TOPI SE U USTIMA

Recepti s mesom od kojih rastu zazubice

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 24.03.2014 12:53
  • Objavljeno 23.03.2014 u 08:00
janjetina

janjetina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Profil/Kreativna kuhinja

Recepata s mesom nikada dosta, posebno želimo malo bogatiju trpezu

Janjetina je crveno meso, ali unatoč tome što ima masnoće, nije opasnost za loš kolesterol. Mlado meso janjetine posebno je bogato jodom pa nema razloga da ne isprobate jedan odličan recept s korom od maslina.

Imate vremena i volje za kuhanje i igru u kuhinji pa probajte napraviti peku kod kuće. Teletina će se topiti u ustima, a povrće će biti ukusno i mekano. Za ovaj recept jedino se trebate pripremiti malo unaprijed, jer prije pripreme treba odstajati u marinadi kroz noć.

Ako vam je ponestalo ideja za pravi mesni obrok, savršen za obiteljsko okupljanje nedjeljom, isprobajte jednostavan i ukusan punjeni lungić u umaku od šampinjona uz koji će odlično ići kuhana riža.

Možda ponekad pomislite da ne treba prečesto jesti crveno meso, ali već vam je dosta piletine ili puretine? Naš poznati kuhar Mate Janković uvjerit će vas da je sasvim u redu uživati u svinjetini

Za razliku od piletine i puretine ili primjerice ribe, crveno meso zahtijeva malo dulju pripremu. Čini li vam se da negdje griješite, evo savjeta kako ispeći sočno i ukusno crveno meso

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!