IZ MUŠKIH USTA

Razlozi zbog kojih odmah trebate ostaviti muškarca

31.12.2010 u 11:56

Bionic
Reading

L. Rx i P. L. Ayer, poznati gurui za muškarce, odlučili su malo pomoći i nježnijem spolu. Savjete su ponudili na svojoj popularnoj internetskoj stranici DatingToRelating.com

Na stranici DatingToRelating.com žene mogu naučiti kakvim se trikovima muškarci služe prilikom zavođenja, a mogu naučiti i kako prepoznati 'igrače' koji gotovo uvijek lažu i varaju.

L.Rx nudi ženama vodič koji im može pomoći u selekciji muškaraca i izbjegavanju onih koji im neće donijeti ništa dobro. Prvi savjet koji navodi je taj da žene odmah trebaju ostaviti muškarca koji im opali šamar ili u bilo kojem smislu upotrijebi fizičku, ali i verbalnu silu.

Drugi je taj da žena nikada ne bi trebala pozvati muškarca da živi s njom ako on ne radi i ne zarađuje. L.Rx, naime, smatra da se muškarci trebaju skrbiti o ženama, a ne suprotno. Ističe da žene koje materijalno pomažu svojim muškarcima uvijek u konačnici zažale zbog toga.

Ženama savjetuje i da odmah ostave muškarce ako se prema njima ponašaju kao prema svojim muškim prijateljima. 'Onaj koji ne zna razliku između muškarca i žene je idiot', navodi ljubavni guru. Također, kaže da žene trebaju oprezno postupati s muškarcima koji uopće nemaju prijatelja, kao i s onima koji ih imaju puno, ali su svi redom poznati kao 'igrači'.

Žena treba napustiti muškarca, kaže guru, i ako je previše ljubomoran i posesivan bez razloga. Pojašnjava da su to nesigurni muškarci s kojima stvari nikada neće krenuti nabolje. Naprotiv, samo nagore!

L. Rx smatra i da žene trebaju biti oprezne s muškarcima koji odmah nakon prvog spoja kažu da žele ozbiljnu vezu. Oprez je nužan i s muškarcima koji ženi priđu i kažu joj da je seksi. Ljubavni guru kaže i da žene odmah trebaju prekinuti vezu s muškarcima koji su oženjeni ili u vezi. 'Takve muškarce trebaju napucati iste sekunde kad doznaju da su u vezi', ističe L. Rx.