PLANETARNA KRETANJA

Razdoblje Škorpiona prepuno je iznenađenja: Pred nama je mjesec intenzivnih emocija i neočekivanih zaokreta

31.10.2021 u 13:00

Bionic
Reading

U studenom 2021. počinje najmračnije tromjesečje godine, vrijeme se kvari, a vegetacija odumire. Zvuči kao formula za potištenost i tjeskobu

Međutim, idući mjesec neće biti tako strašan. U listopadu je čak šest planeta u jednom trenutku bilo retrogradno, no svi su oni u međuvremenu krenuli direktno, najavljujući brže i pravocrtnije napredovanje prema ciljevima. Razdoblje Škorpiona najintenzivnije je u godini, a 2021. će biti obogaćeno jakim uranskim energijama: iznenađenjima, preokretima i naglim spoznajama.

Uzbuđenja počinju u četvrtak 4. studenog opozicijom Urana prema Suncu i mladom mjesecu u Škorpionu. Uran je planet pobune i neočekivanih promjena pa tog dana imajte širom otvorene oči i računajte da će se neki plan izjaloviti. Taj će mlađak odzvanjati kroz cijeli mjesec. Nemojte se kruto držati navika i principa, nego prigrlite sve pozitivno, makar se ne poklapalo s vašim ukusom.

  • +10
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Merkur ulazi u Škorpiona 5. studenog, pridružujući se Suncu i Marsu i potičući vas da skrivate adute dok ne budete spremni za djelovanje. Istog dana Venera ulazi u Jarca, što će pogodovati vama koji doživljavate ljubav i veze vrlo ozbiljno i odgovorno. U petak 19. studenog opozicija Sunca i Mjeseca stvorit će pun mjesec u Biku, koji će unijeti nemir i napetost u vaša srca. Savjetujemo vas da na taj datum i okolne dane držite obje noge na zemlji i vodite računa o materijalnim vrijednostima - prihodima, imovini i nasljedstvu.

  • +14
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sunce ulazi u Strijelca u nedjelju 21. studenog, praćeno Merkurom tri dana kasnije. Ležernije strijelčeve energije učinit će vas otvorenijima, pričljivijima i neopreznijima u ophođenju.

Bit ćete skloniji izlanuti se pred neznancima i odati neki plan koji ste trebali čuvati u tajnosti. Širenje tračeva i glasina također će se rasplamsati, ali većinom ne iz zle namjere, nego iz lakovjernosti tipične za Strijelca.

  • +5
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia