MODNA INSPIRACIJA

U novu sezonu sa stilom: 30 predivnih sandala koje se isplati kupiti prije ljeta

11.03.2022 u 15:06

Bionic
Reading

Od ravnih modela pa sve do tanga sandala koje su žarile i palile modnom scenom prošle godine, ove sandale jasno prikazuju trendove koji će vladati u sezoni pred nama

Ljeto jednostavno ne stiže dovoljno brzo, no dok križamo dane na kalendaru željno iščekujući početak toplije sezone, zašto to vrijeme ne biste uljepšali parom sandala, tako savršenih da ćete poželjeti živjeti u njima tijekom cijele sezone?

Neke omiljene cipele za proljeće sišle su izravno s modnih pista u neočekivanim bojama i uzorcima koji izazivaju oduševljenje, a u ovoj sezoni možemo očekivati i povratak robusnih i ravnih modela, sandala sa širokim remenčićima, pa čak i visokih platformi u najrazličitijim i uzbudljivim nijansama.

Za ljubitelje modnom minimalizma, tu su jednostavne, ravne sandale s tankim remenčićima. Međutim, i u toj svojoj jednostavnosti ti modeli su se uspjeli istaknuti detaljima i zanimljivim teksturama. A tu je i čitav niz sjajnih sandala s remenčićima i natikača za stilski ulazak u novu sezonu. Od ravnih modela, sandala s platformom, espadrila pa do modela s nevjerojatno visokom platformom, ovo su neki od najljepših modela koji jedva čekaju da ih spojite s omiljenom ljetnom haljinom ili trapericama i stilski ušetate u novu sezonu.

  • +25
Hit sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije