PONOSNA PODUZETNICA

Snježana Mehun: 'Mobitel mi gori, predsjednica stoji u mojoj kreaciji pored Trumpa i pritom izgleda bolje od Melanije'

27.09.2018 u 11:33

Bionic
Reading

Hrvatska predsjednica pokazala je vitku liniju u elegantnoj tamnoplavoj haljini, a ubrzo je otkriveno i čija je ona. Poduzetnica Snježana Mehun je za tportal ispričala kako je Kolinda Grabar-Kitarović odabrala baš njezinu kreaciju

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u New Yorku se susrela i s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom te njegovom suprugom Melanijom, a zajedničku fotografiju odmah je objavila na Twitteru. Pratitelji su za njezin styling imali samo najljepše riječi. Ubrzo se na Instagramu oglasila i poduzetnica Snježana Mehun te se pohvalila time da naša predsjednica nosi upravo njezinu kreaciju.

'Mobitel mi gori od sinoć, hiperventilirat ću. Što bih drugo bila nego presretna kad sam predsjednicu ugledala kako stoji u mojoj kreaciji pored Donalda i Melanije Trump i pritom izgleda bolje od nje. Ushićena sam i ponosna što je odabrala baš tu haljinu za modni dvoboj s najbolje odjevenom ženom svijeta', rekla nam je uzbuđena poduzetnica Snježana Mehun.

'Imamo prodaju na pet mjesta te web prodaju, gdje nemamo kontrolu kupaca. Poznato je kako predsjednica prati rad hrvatskih dizajnera i vjerojatno joj je netko ukazao i na moj brend. Genijalno mi je to što ga je prepoznala jer radimo kreacije za različitu vrstu klijentica. Ne radimo po mjeri, radimo odjeću za svaku prigodu. Haljina koju nosi je od pamuka i elastina i radi lijepu liniju tijela, a predsjednica je stesala svoju figuru pa je izgledala moćno i profinjeno', kaže Snježana Mehun. Dodaje kako je to velika stvar za brend koji postoji tek godinu i pol.

'Moje kreacije nosile su Maja Šuput, Ana Rucner i Ecija Ivušić, ali ovo s predsjednicom zaista je nemjerljivo s bilo čime', poručila je. Predsjednicu, kaže, do sada nije imala čast upoznati.

Sličnu kreaciju nosila je i sama poduzetnica, koja u izradi haljina surađuje s dizajnerom Antunom Tinom Brišarom. 'Predsjedničina' haljina predstavljena je na modnoj reviji Montura Fashion Destination u Splitu početkom lipnja.

  • +106
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL