STAJLING ZA PET

Čitatelji tportala presudili: Kolinda Grabar Kitarović modno porazila Melaniju Trump

28.09.2018 u 13:48

Bionic
Reading

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović susrela se u Americi s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom Trump koja se redovito nalazi vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih žena svijeta. Modni sraz dvaju dama nije prožao nezapaženo, a u anketi tportala stajling naše predsjednice uvjerljivo je odnio pobjedu nad minimalizmom gospođe Trump

Ipak, all black outfit zgodne Slovenke nije se svidio čitateljima tportala kojima se više svidjela kombinacija predsjednice Kolinde.

Tako je u anketi tportala u kojoj je sudjelovalo više od 5 tisuća čitatelja njih čak 72.2 posto dalo svoj glas predsjednici Grabar Kitarović, a Melaniji tek 27.8 posto.

Za tu se prigodu naša predsjednica pomno dotjerala odlučivši se za tamnoplavu haljinu krojenu uz tijelo i ukrašenu zlatnim trakama, inače kreaciju brenda Duchess poduzetnice Snježane Mehun koja se sad bacila u modne vode. Sudeći po svemu vrlo uspješno jer je haljina koju je nosila Kolinda Grabar Kitarović postala veliki hit te se novopečena dizajnerica pohvalila kako je zatrpana narudžbama.

Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mobitel mi gori od sinoć, hiperventilirat ću. Što bih drugo bila nego presretna kad sam predsjednicu ugledala kako stoji u mojoj kreaciji pored Donalda i Melanije Trump i pritom izgleda bolje od nje. Ushićena sam i ponosna što je odabrala baš tu haljinu za modni dvoboj s najbolje odjevenom ženom svijeta', ispričala je tad za tportal Snježana Mehun.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Poduzetnica i dizajnerica bila je oduševljena modnim odabirom predsjednice.

'Genijalno mi je to što ga je prepoznala jer radimo kreacije za različitu vrstu klijentica. Ne radimo po mjeri, radimo odjeću za svaku prigodu. Haljina koju nosi je od pamuka i elastina i radi lijepu liniju tijela, a predsjednica je stesala svoju figuru pa je izgledala moćno i profinjeno', rekla je Mehun dodajući kako je to velika stvar za brend koji postoji tek godinu i pol.

Sličnu kreaciju nosila je i sama poduzetnica, koja u izradi haljina surađuje s dizajnerom Antunom Tinom Brišarom. 'Predsjedničina' haljina predstavljena je na modnoj reviji Montura Fashion Destination u Splitu početkom lipnja.

Za razliku od haljine Kolinde Grabar Kitarović, prva dama Amerike igrala je na svoju kartu minimalističke elegancije odlučivši se za ono što joj najbolje pristaje: crnu haljinu-kaput ukrašenu remenom.

Za Melanijinu kaput-haljinu zaslužan je njezin dugogodišnji stilist i modni dizajner Herve Pierre, a u spomenutoj kreaciji Melania se posljednji put mogla ugledati prilikom službenog posjeta Tokiju u sklopu azijske turneje održane u studenom prošle godine.

Stajling u kojem je plijenila poglede upotpunula je svojim zaštitnim znakom: vrtloglavim stiletticama, prepoznaljivim make upom i frizurom stiliziranom u valovima.