plijeni elegancijom

Kolinda Grabar-Kitarović za susret s Trumpovima odabrala haljinu Snježane Mehun

27.09.2018 u 09:45

Bionic
Reading

Kolinda Grabar-Kitarović trenutno se nalazi u New Yorku na 73. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda, a ondje se susrela i s aktualnim američkim predsjednikom i prvom damom, Donaldom i Melanijom Trump. Predsjednica je oduševila izborom stajlinga - elegantnom tamnoplavom haljinom na preklop sa zlatnim obrubom, a sada znamo i tko ju je dizajnirao

Tijekom boravka u sjedištu UN-a predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Washington i ondje se susrela s predsjednikom Donaldom Trumpom i prvom damom Melanijom Trump, o čemu svjedoči fotografija iz Bijele kuće koju je predsjednica objavila na svom službenom profilu na Twitteru.

Za razliku od Melanije Trump, koja je odjenula crnu kaput-haljinu s dvorednim kopčanjem, model kakav često nosi, Grabar-Kitarović se odlučila za jednostavnu i elegantnu haljinu koja joj izvrsno pristaje te na odmjeren način naglašava obline.

Riječ je o haljini iz najnovije kolekcije hrvatskog brenda Duchess poduzetnice Snježane Mehun, a istu haljinu ranije su nosile i sama Snježana Mehun te pjevačica grupe Colonia, Ivana Lovrić.

'Predsjednica @predsjednicarh u haljini mog brenda @duchess.womenswear na najrelevantnijem mjestu uz najbolju odjevenu ženu svijeta, prvu damu @flotus, i izgleda savršeno elegantno, profinjeno, moćno! Što da vam kažem, presretna sam! Nakon samo godinu dana što radim na ovom projektu s @antuntinbrisar, uz podršku poslovnih partnera i mojih prijatelja, koji me podržavaju u svakom mom poslovnom pothvatu! Hvala vam, volim vas!', napisala je Snježana Mehun na Instagramu.

Bio je to dugo očekivani modni dvoboj, a vas smo pitali - tko je bolje odjeven, predsjednica RH ili Melania Trump?