HIT KOMAD

Rasprodana u rekordnom roku: Ova suknja od 300 kuna uspjela je stvoriti pomutnju

15.06.2020 u 10:51

Bionic
Reading

Nakon što je brojnim damama omiljeni španjolski brend Mango predstavio zanimljiv model plisirane suknje po sniženoj cijeni od 20 posto uspjela je u rekordnom roku nestati iz ponude, a lista čekanja postala je jedina nada za modne ovisnice

Ako su dugi kombinezoni ili haljine midi dužine postali vaši veliki modni saveznici, u ormaru se svakako isplati napraviti mjesta i za novi model plisirane suknje s potpisom Manga jer je stvorio pravu revoluciju u web trgovini ovog španjolskog brenda.

Elegantnog izgleda, idealno će pristajati uz par sandala s umjerenom potpeticom, kako ju je Mango predstavio na svojim stranicama, a njezin ležeran dojam, zahvaljujući plavom efektu ombre, uvjerava nas da će itekako zablistati s klasičnim modelom bijelih tenisica, čija popularnost ne blijedi.

U ovom trenutku rijetko smo svjedočili pojavi rasprodanih zaliha pojedinih odjevnih komada, a nova plisirana suknja brenda Mango to je uspjela postati, između ostalog, zahvaljujući sezonskom popustu od 20 posto. Njezina originalna cijena iznosila je 450 kuna, nakon čega je snižena na 300 kuna, a samim time postala je nedostupna u većini konfekcijskih brojeva.

S crnom elastičnom pasicom oko struka i upečatljivim plavo-bijelim efektom ombre, nesumnjivo je riječ o suknji trenutka.

Upravo su se plisirane suknje unazad nekoliko sezona vratile na modnu scenu u velikom stilu pa ih fashionistice rado nose u varijantama s oversized džemperima ili rokerskim T-shirt majicama i robusnim gležnjačama ili kaubojkama, a posebno mjesto imaju u ormaru brojnih dama s kraljevskih dvora.

  • +5
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Niels Christian Vilmann / AFP / Profimedia