KAMPANJA BRENDA TWINS

Raskošna poslovna i svečana kolekcija za odvažne žene

21.01.2016 u 09:00

  • +6

TWINS

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U novoj bezvremenskoj kampanji brenda Twins, čije revije možemo gledati u sklopu Schwarzkopf Cro A Portera, najvažnije modne manifestacije u Hrvatskoj, ali i regiji, suvremeno lice hrvatskog chica ponovno neopisivo i damski iscrtavaju Damir Begović i Domagoj Štimac te u prvoj suradnji s fotografom Goranom Čižmešijom predstavljaju svoju kolekciju kao majstorski spoj sporta i duha couturea s vlastitim rukopisom

Slojevita igra vune, pravog krzna, svilene organze i boja hrvatske trobojnice, upotpunjene zlatnim ordenima, temelj je koji savršeno zaokružuje ovu priču inspiriranu hrvatskim narodnim preporodom.

Silueta Twinsa je ekstremno pripijena i naglašena ili izrazito oversized, ističući pad i teksturu bogatih tkanina. Rubin, safir i smaragd u intenzivnim i zagasitim tonovima sveto su trojstvo ovosezonske kolekcije za jesen/zimu 2015/16. Od čistih formi do raskošne oversized dugmadi, vizija moderne žene fokusirana je na luksuz od jutra do mraka kroz bogate kapute, poslovne kostime, ženstvene haljine i kombinezone. Ovom raskošnom poslovnom i svečanom kolekcijom prikazuje se žena čiji je stil odvažan, ali i profinjen.

Kolekcija koja je od svog predstavljanja doživjela ovacije publike i modne kritike ispisana je u scenariju o zimskoj paleti tonova koja se nosi uz bogate komade nakita i raskoši.

Ugođaj upotpunjuje lokacija na kojoj je snimljena kampanja, a riječ je o predivnom interijeru Kina Europa, u kojem je bajkovita kolekcija ponovno oživjela.