Spoj vrijedan divljenja

RANDEVU; Nunc i Diana Trohar

07.06.2023 u 16:13

  • +11

RANDEVU; Nunc i Diana Trohar

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

'Spoj vrijedan divljenja napokon je zaživio, a pogledati ga možete do studenog 2023. godine'

U petak, 2.6.2023. godine u showroomu Nunc, Ilica 168a Zagreb, održana je prva izložba projekta podrške mladim umjetnicima. Ovim projektom mladi brend dizajnerskog namještaja Nunc želi doprijeti do mladih i perspektivnih umjetnika u Republici Hrvatskoj i pružiti im podršku u vidu ustupanja showrooma kao besplatnog prostora za održavanje izložbe.

Za Vas koji još ne znate Nunc je mladi brend namještaja sa sjedištem u Đakovu, koji je debitirao na tržište 2019 godine. Oko sebe okuplja dizajnere iz regije, koji za njih dizajniraju namještaj, koji se zatim u razvojnom centru u Đakovu od prototipa razvija i usavršava do gotov proizvoda, koji se zatim plasira na tržište. Cijela priča ovog brenda polazi iz Slavonije, od materijala koji se koriste do samih naziva proizvoda i politike firme. Kako su cijelo svoje poslovanje orijentirali na suradnju s dizajnerima namještaja na ideju su došli svoju priču proširiti i razviti suradnju s umjetnicima. Iz ove ideje razvio se projekt podrške umjetnicima kojem smo i svjedočili prošlog petka.

Izložiti svoje radove i najaviti ovaj projekt prva je imala tu čast mlada i uspješna umjetnica Diana Trohar. Diana je mlada umjetnica iz Zagreba koja je do sada imala prilike svoja djela predstaviti publici na dvadesetak domaćih izložbi te nekoliko međunarodnih. Aktivno sudjeluje na svim važnim regionalnim sajmovima umjetnosti i dio je domaće likovne scene. U Nuncu je izložila neke od svojih najdražih radova, koji su se izvrsno uklopili u samu postavu showrooma.

Otvorenje ove izložbe posjetilo je 70ak ljudi različitih profila, od slučajnih prolaznika do Dijaninih kolega umjetnika i poslovnih partnera brenda Nunc, što organizatori ovog događaja smatraju iznimnim uspjehom s obzirom da se radi o prvoj izložbi koju su realizirali.

Ovaj savršeni spoj Nunca i Diane biti će dostupan posjetiteljima do studenog 2023. godine, a organizatori Vas pozivaju sve da posjetite ovu izložbu i uživate u skladu Nunc proizvoda i Dijaninih radova.